voor 15.00u besteld is morgen geleverd

ook online het beste advies

tot 5 jaar garantie

Uitgifte en buffet apparatuur

Hoogwaardige apparatuur voor uw uitgiftebuffet bestelt u eenvoudig online. U kunt kiezen uit een breed scala inbouw apparatuur, complete warmhoudbuffetten en koel- en warmhoudapparatuur. Alles voor een optimale buffetpresentatie. Vandaag voor 15.00 uur besteld is morgen geleverd

Uitgiftebuffet op maat

Van keuken tot uitgiftebuffet: al meer dan 50 jaar leveren wij doordachte grootkeukens en uitgiftebuffetten op maat. Wij denken graag met u mee over de totale inrichting van uw buffet. Hierbij kijken wij o.a. naar het ontwerp, een efficiënte routing, de indeling en de keuze van geschikt buffet apparatuur. Wat uw wensen ook zijn, wij gaan graag aan de slag met uw maatwerk uitdaging. Zo kunt u zelf uw eigen unieke uitgiftebuffet samenstellen.

Daarom bestelt u bij hakvoort professional

Als horeca- en grootkeukenspecialist kunt u rekenen op ons uitgebreide assortiment hoogwaardige apparatuur, snelle levering en uitstekende service. Niet alleen voor uw uitgiftebuffet zijn wij uw partner, ook voor de realisatie van een grootkeuken of spoelkeuken op maat helpen wij u graag. Apparatuur voor uw uitgiftebuffet dat u vandaag voor 15:00 uur besteld wordt morgen al geleverd. Standaard leveren wij één jaar garantie, voor A-merken loopt dit op tot 5 jaar.