Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Blog
Maak van uw maaltijdbezorging en afhaal een succes [FAQ]
Veel van onze klanten nemen de stap richting afhaal en bezorging. Voor de een zijn dit uitbreidingen van bestaande werkzaamheden, voor de andere is dit nieuw en onbekend terrein. Hoe zorgt u ervoor dat u tijdens de coronacrisis uw hoofd boven water houdt met afhaal en bezorging?
Corona-shutdown: zet apparatuur niet zomaar uit
Bij langdurig stilstaan van uw apparatuur kan bij sommige apparaten in uw keuken schade ontstaan. Voorkom schade aan uw apparatuur door voorzorgsmaatregelen te nemen. Met onze handige checklist bent u goed voorbereid.
Corona-maatregelen en bereikbaarheid Hakvoort Professional
De impact van het coronavirus raakt ons allemaal. Alle maatregelen en informatie over onze bereikbaarheid hebben we voor u verzameld.
Coronavirus en de horeca 'lockdown': maatregelen voor ondernemers
Het hoge woord is er uit: de horeca gaat op slot in strijd tegen het coronavirus. Vanaf 15 maart tot en met 6 april sluit alle horeca de deuren. Dit raakt de sector in het hart. Hoe nu verder? Deze maatregelen kunt u als horecaondernemer treffen.
Groencentrum Witmarsum pioniert met restaurant
Horeca en retail zijn twee totaal verschillende takken van sport. Zonder horeca-ervaring een restaurant starten is daarom een flinke uitdaging. Hoe pakte Groencentrum Witmarsum dit aan? Lees het in onze blog.
Horecava 2020: dit mocht u niet missen
It’s a wrap! Wat was er veel te ontdekken op de Horecava. Weten welke nieuwe ontwikkelingen trends en innovaties u absoluut niet mag missen? Alles wat ons is opgevallen hebben we voor u op een rijtje gezet.