voor 15.00u besteld is morgen geleverd

ook online het beste advies

tot 5 jaar garantie

BAKKERIJMACHINES EN APPARATUUR

Als bakker of patissier wilt u het beste voor uw producten. Dat vraagt om hoogwaardige apparatuur afgestemd op uw branche. Alleen zo wordt de kwaliteit van uw vers afgebakken broden, taarten en gebak gewaarborgd en kunt u efficiënt werken. Zoals koelapparatuur dat voorzien is van luchtgeleiding en waarbij de luchtvochtigheid naar wens kan worden ingesteld. Aan alles is gedacht om de kwaliteit van uw delicate bakproducten optimaal te houden. Ook krachtige deegkneders, planeetmengers, ovens en stijlvolle gebaksvitrines mogen niet ontbreken in uw bakkerij.

Roots in de bakkerij

De bakkerij van onze oprichter Jan ‘de bakker’ Hakvoort vormt de basis van ons bedrijf. Vanuit zijn eigen bakkerij begon Jan Hakvoort met de handel in bakkerijmachines en apparatuur. Alleen hoogwaardige apparatuur was welkom in zijn bakkerswinkel. Die kon hij in de regio niet vinden waarop Jan ‘de bakker’ zelf begon met de in- en verkoop van bakkerij apparatuur. Vanuit deze handel is Hakvoort Professional ontstaan. Nu, ruim 50 jaar later, zijn wij met zes vestigingen door heel het land uitgegroeid tot marktleider in grootkeukens en apparatuur voor foodprofessionals.

Met onze vakspecialistische kennis en jarenlange ervaring helpen wij foodprofessionals in diverse branches – waaronder vers speciaalzaken, de horeca, het onderwijs en de zorg – met de complete inrichting van (maatwerk) grootkeukens en leveren wij hoogwaardige apparatuur. Ontdek wat wij voor uw bakkerij kunnen betekenen. Van de complete inrichting van uw bakkerijkeuken tot de levering van hoogwaardige bakkerij apparatuur en bakkerijbenodigdheden. Heeft u specifieke maatwerk wensen? Komt voor de bakker! Met onze eigen rvs-fabriek maken wij rvs meubilair en onze keukens geheel naar wens op maat.

Bakkerijbenodigdheden en apparatuur bestellen

Uw bakkerijmachines en bakkerijbenodigdheden bestelt u eenvoudig online in onze webshop. Wij leveren een groot deel van ons bakkerij apparatuur rechtstreeks uit eigen voorraad binnen 24 tot 48 uur. Vandaag voor 15.00 uur besteld, betekent daarom vaak morgen al geleverd. Ontdek ons uitgebreide assortiment online of kom langs in een van onze showrooms. Met zes vestigingen zijn wij altijd dicht bij u in de buurt.

Heeft u hulp nodig met de keuze van geschikte apparatuur voor uw bakkerij? Onze adviseurs helpen u graag. U kunt iedere werkdag met ons chatten, bellen en mailen.