voor 15.00u besteld is morgen geleverd

ook online het beste advies

tot 5 jaar garantie

SLAGERIJBENODIGDHEDEN

Het ambachtelijke slagersvak is volop in beweging. De ouderwetse slagerij is veranderd naar een zaak vol delicatessen. Naast een breed assortiment van de beste stukken vlees, gedroogde worsten en (kruidige) vleeswaren, sieren zelfgemaakte salades, verse maaltijden en hapjesschalen de toonbanken. Misschien biedt u zelfs een stukje horeca aan en verkoopt u vers belegde broodjes. Dat vraagt om slagerijbenodigdheden van hoog niveau. Een ding blijft onveranderd in het slagersvak: de passie en aandacht voor ambachtelijke producten.

Met onze vakspecialistische kennis en jarenlange ervaring helpen wij foodprofessionals in diverse branches – waaronder vers speciaalzaken, de horeca, het onderwijs en de zorg – met de complete inrichting van (maatwerk) grootkeukens en leveren wij hoogwaardige apparatuur. Ontdek wat wij voor uw slagerij kunnen betekenen. Van de complete inrichting van uw slagerskeuken tot de levering van onmisbare slagerij apparatuur.

Veelzijdig assortiment slagerij apparatuur

Als slager is kwaliteit niet alleen belangrijk als het om uw ambachtelijke producten gaat. Slagerij apparatuur en benodigdheden worden dagelijks intensief gebruikt en blootgesteld aan de nodige bacteriën. Dat vraagt om hoogwaardige materialen die voldoen aan de hoogste hygiëne en kwaliteitseisen. Net zoals u, verstaan wij ons vak. Alleen slagerijbenodigdheden die aan de hoogste eisen voldoen vindt u terug in ons assortiment.

Zoals krachtige grills om vlees een extra smaakdimensie te geven, vleessnijmachines waarmee u al uw vlees(waren) in de perfecte diktes snijdt en betrouwbaar koel- en vriesapparatuur om de kwaliteit van uw verse producten te waarborgen. Een stijlvolle koeltoonbank mag zeker niet ontbreken. De toonbank vormt een centraal punt in uw slagerij inrichting en is als het ware het hart van uw zaak. Hier trekken uw ambachtelijke producten de aandacht van uw klanten en legt u contact met uw klanten. Maak ook kennis met onze dry aged vleesrijpingskasten om uw vlees een ongeëvenaarde malse smaaksensatie te geven en ons aanbod kamado barbecues, zoals de Big Green Eg. Niet alleen sfeer verhogend, het tilt uw hele slagerswinkel naar een hoger niveau.

Slagerijbenodigdheden online bestellen

Van krachtige machines tot vlijmscherpe messen: in ons assortiment vindt u een veelzijdig aanbod slagerijbenodigdheden. Bestel uw slagerij apparatuur en materialen eenvoudig online in onze webshop. Wij leveren een groot deel van ons assortiment rechtstreeks uit voorraad binnen 24 tot 48 uur. Vandaag voor 15.00 uur besteld, is daarom vaak morgen al geleverd.

Heeft uw vragen? U kunt iedere werkdag met ons chatten, bellen en mailen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showrooms. Met zes vestigingen zijn wij altijd in de buurt.