Voor pizzeria’s en andere restaurants die pizza’s op het menu hebben staan is het belangrijk om een efficiënte productie te hebben, zonder in te leveren op de kwaliteit. Klanten verwachten vandaag de dag binnen korte tijd een versbereide, warme pizza op hun bord te krijgen. De beste kwaliteit zonder lang te hoeven wachten, ook als het restaurant afgeladen is met klanten. Dat kan een uitdaging zijn, maar het is zeker niet onmogelijk. Door een efficiënte werkwijze te hanteren met slimme en tijdbesparende apparatuur, serveert u in een handomdraai de beste pizza’s aan uw klanten.

Hoge kwaliteit tegen een snelle, efficiënte service

Voor het bereiden van pizza’s zijn er diverse handige apparaten verkrijgbaar die u een tijd- en kostenbesparing opleveren. Pizza-apparatuur kan u helpen om onder meer een consistente kwaliteit te creëren, te besparen op tijd en arbeidskosten en een hogere winst te behalen. Bovendien hoeft u uw personeel niet speciaal op te leiden wanneer u gebruikt maakt van slimme verwerkingsapparatuur. De bereiding van pizza’s wordt kinderspel en u ervaart minder stress in de keuken op piekmomenten. In dit blog bespreken we een aantal handige apparaten van Cuppone die de bereiding van pizza’s aanzienlijk praktischer maken.

Deegmengers

Pizzadeeg is het belangrijkste ingrediënt bij het maken van pizza’s. Het deeg vormt de basis en deze moet mooi, luchtig en goed van smaak zijn. De deegmengers van Cuppone zijn speciaal ontworpen voor pizzadeeg. Deze machines zijn gemaakt voor zware deegsoorten zoals pizzadeeg en zijn voorzien van een spiraalvormig systeem. Het deeg wordt in enkele minuten gemengd, wat een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Portioneer- en opbolmachines

De Cuppone portioneer- en opbolmachines leveren verreweg de meeste voordelen op in het proces van pizza’s bereiden. Deze apparaten leveren u namelijk een enorme besparing in zowel tijd als kosten op. Met de portioneer- en opbolmachines van Cuppone maakt u mooie en consistente pizzabollen in een handomdraai; snel én automatisch. De machines hebben een capaciteit van maar liefst 900 tot 1000 bollen per uur. Drukke piekmomenten zijn niet langer een probleem. De portioneer- en opbolmachines verwarmen het deeg niet en hebben dan ook geen invloed op de kwaliteit ervan. Een portioneer- en opbolmachine is onmisbaar voor pizzeria’s en restaurants die hoge kwaliteit willen leveren tegen zo min mogelijk inspanning en kosten.

De voordelen van een portioneer- en opbolmachine

- Hoge productiesnelheid; 900 tot 1000 deegbollen per uur

- Aanzienlijke tijdsbesparing; opbollen gaat snel en automatisch

- Kost minder lichamelijke inspanning

- Verschillende selecties van portiegewicht mogelijk (20 tot 900gr, afhankelijk van model)

- Altijd een consistente portiegrootte

- Minder verspilling van pizzadeeg

- Deeguitvoer op werkhoogte voor een betere ergonomie

- Uitneembaar wormwiel en cilinder voor eenvoudige reiniging

- Eenvoudig te verplaatsen dankzij wielen

Pizzapletters

Een Cuppone pizzapletter maakt uw werk gemakkelijker. Deze machine maakt razendsnel perfecte pizzabodems. U hoeft enkel de gewenste dikte in te stellen en de machine doet de rest. Het langdurig en handmatig uitrollen van pizzadeeg is verleden tijd. De pizzapletter werkt snel, automatisch en is voorzien van een beschermkap. De pletters hebben een zeer nauwkeurig instelbare contacttijd. U maakt eenvoudig tot wel 400 pizzabodems per uur. Dit levert een flinke tijdwinst op in het voorbereidingsproces van uw pizza’s.

Pizzawerkbanken

Met een pizzawerkbank heeft u alle verse ingrediënten binnen handbereik. De pizzawerkbanken in ons assortiment zijn verkrijgbaar met laden en/of deuren waar u ingrediënten of hulpmiddelen in kunt opslaan. In de neutrale laden kan het pizzadeeg goed rijzen. Sommige modellen kunnen tevens worden voorzien van een opstand met gastronorm bakken waar u verse ingrediënten in kunt doen zodat deze direct voor het grijpen liggen. Zo kunnen pizzabodems snel belegd worden met smaakvolle ingrediënten.

Pizzaovens

De voorbereiding is klaar en de pizza’s kunnen de oven in. Om een knapperige pizzakorst, perfect gesmolten mozzarella en smaakvolle toppings te verkrijgen, heeft u een goede pizzaoven nodig. De temperatuur speelt bij het bakken van pizza’s een belangrijke rol. Met behulp van een Cuppone pizzaoven bakt u meerdere pizza’s tegelijkertijd af op de perfecte temperatuur en met de allerbeste smaak. De stenen ovenvloer is kenmerkend voor een pizzaoven. Deze weet de hitte goed vast te houden zodat de pizza’s snel afgebakken kunnen worden. Er zijn pizzaovens verkrijgbaar in verschillende modellen, afmetingen en in diverse uitvoeringen; hout gestookt, gas of elektrisch.

Onderstellen voor pizzaovens

Om het bakken van pizza’s gemakkelijk en ergonomisch te maken, zijn er diverse Cuppone onderstellen voor pizzaovens verkrijgbaar in ons assortiment. Deze onderstellen zijn vervaardigd van hoge kwaliteit roestvrij staal en daardoor zeer robuust. Er zijn ook verrijdbare modellen leverbaar voor nog meer flexibiliteit. Daarnaast is er bij de Cuppone onderstellen ook een mogelijkheid tot een uitsparing voor een deegmenger.

Afzuigkappen pizzaovens

De Cuppone afzuigkappen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Een afzuigkap zorgt voor de afvoer van geuren en warme dampen die vrijkomen bij het bakken van pizza’s. Cuppone heeft het ontwerp van de afzuigkappen afgestemd op de ovens, waardoor er een prachtig geheel ontstaat welke gezien mag worden. De afzuigkappen zijn verkrijgbaar met of zonder motor.

Pizza accessoires

Accessoires voor het bereiden en serveren van pizza’s mogen uiteraard ook niet vergeten worden. Deze bieden veel gemak in de keuken of tijdens het serveren en/of bezorgen. Denk aan een pizzabollenbak, pizzaschep, pizzaborstel, pizza snijplank, pizzasnijder, pizzaborden of een pizza bezorgtas.

Hoogwaardige apparatuur voor de beste pizza’s

De bereiding van de lekkerste authentieke pizza’s op de meest effectieve wijze lukt u alleen met de juiste apparatuur. Ons uitgebreide assortiment Cuppone pizza-apparatuur zorgt voor een hoge kwaliteit, veel gebruiksgemak en een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing. De deegmengers, portioneer- en opbolmachines en pizzapletters helpen u om uw pizzadeeg snel en vakkundig vorm te laten krijgen. Vervolgens bakt u de pizza’s af in een hoogwaardige pizzaoven met een fantastische smaak waar klanten hun vingers bij af zullen likken.

Niet helemaal zeker welke apparatuur het beste bij uw restaurant past? Onze verkoopadviseurs geven u advies op maat, zowel online als in onze showrooms. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag met het kiezen van de juiste apparatuur, zodat u zowel een hoge kwaliteit als een adequate workflow kunt bereiken. Bel of chat met één van onze verkoopadviseurs of kom langs in één van onze 6 vestigingen.