De impact van het coronavirus raakt ons allemaal. Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid in de strijd tegen corona. Een groot deel van onze collega’s werkt vanuit huis en onze showrooms zijn voorlopig alleen op afspraak te bezoeken.
 
Wij zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om ons voor te bereiden op extra maatregelen. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening – met de nodige aanpassingen – voor langere tijd in stand houden. Er kan echter wat vertraging optreden, wij vragen uw begrip voor de omstandigheden.
 
Alle maatregelen en informatie over onze bereikbaarheid kunt u rustig nalezen deze brief:

 

Betreft: Corona-maatregelen en bereikbaarheid Hakvoort Professional BV

Beste relatie,
 
We hoeven er niet omheen te draaien. De impact van het coronavirus raakt ons allemaal. Hakvoort Professional BV volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wij stellen alles in het werk om de continuïteit van onze dienstverlening te kunnen blijven garanderen. De adviezen van het RIVM zijn hierbij leidend.

Continuïteit van onze dienstverlening
Als leverancier van producten en diensten voor de horeca en grootkeuken branche, kan het merendeel van onze helpdesk technisch gezien prima thuiswerken. Ook onze commerciële medewerkers zullen zoveel mogelijk vanuit huis opereren.

Afgelopen week zijn we druk bezig geweest met het implementeren van aanvullende organisatorische maatregelen, waardoor we ook voor langere tijd onze dienstverlening in deze situatie in stand kunnen houden. Waar nodig treffen we aanvullende maatregelen en indien er ontwikkelingen zijn informeren wij u.
 
Geplande afspraken en leveringen
Wij overleggen met u wanneer er afspraken of werkzaamheden bij u op locatie gepland staan. Waar mogelijk zullen we proberen de werkzaamheden op afstand uit te voeren. Onze medewerkers wordt geadviseerd zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Bezoeken van onze medewerkers aan fabrieken, beurzen of trainingen van leveranciers zijn voorlopig geannuleerd.

Heeft u goederen in bestelling staan, dan kan het zijn dat er vertragingen ontstaan in de levering. Als dit het geval is, houden wij u hier zo goed mogelijk van op de hoogte.
Op dit moment beschikken wij over ruim voldoende voorraad om in elk geval een substantieel deel van ons assortiment op normale wijze te kunnen leveren.

Productie van maatwerk
De productie van RVS maatwerk vindt voornamelijk plaats in onze fabriek in Emmeloord.
De productie draait momenteel op volle toeren. Er zijn echter wel maatregelen genomen ter bescherming van onze medewerkers en hun familie.

Steun aan de lokale horeca
Een van onze medewerksters kwam op het idee om alle Nederlandse bedrijven op te roepen om de zwaar getroffen horeca sector te ondersteunen door dit jaar geen kerstpakket te geven maar een restaurant cadeaubon die bij lokale horeca bedrijven kan worden besteed. Of in plaats van een bloemetje een keer een restaurant tegoedbon. Wij hopen op deze wijze de lokale horeca een hart onder de riem te steken en andere bedrijven te inspireren hetzelfde te doen.

Dit zijn exceptionele tijden en die vragen de nodige flexibiliteit van ons allen. Dit geldt voor uw organisatie, onze andere klanten en voor Hakvoort Professional. Samen kunnen we de juiste maatregelen en stappen hierin nemen. Door de grote impact en de constante veranderingen, vragen wij echter uw begrip voor de omstandigheden.

Heeft u vragen?
Heeft u algemene vragen of heeft u vragen over uw omgeving in relatie tot onze dienstverlening, neem dan contact op met uw accountmanager of onze servicedesk, tel.: 0527-635 670
 
Met vriendelijke groet,
 
HAKVOORT PROFESIONAL BV
Leen Hakvoort
Algemeen directeur