In januari staat de RAI in Amsterdam vier dagen lang in het teken van gastvrijheid tijdens de Horecava. Een smaakvol product uit uw keuken staat aan de basis van de beleving van uw gasten. Als horeca en grootkeuken specialist mogen wij dan ook niet op de Horecava ontbreken. We hebben twee stands voor u ingericht. Hier ontdekt u alles voor de groot- en fastfoodkeuken. Eén ding hebben beide stands gemeen: ze staan bomvol innovaties en nieuwe apparatuur.

Grootkeukenstand   |   Hal 2 Stand 105

We pakken het dit jaar net even anders dan anders aan. Onze Grootkeukenstand staat dit jaar niet in hal 1 maar in hal 2. Onze collega’s van Homint vindt u nog wel in hal 1 op de vertrouwde plek.

In de Grootkeukenstand lanceren we de nieuwste apparatuur van o.a. Cuppone, Zanussi, Hakpro en Hakto. Tijdens de Horecava presenteren we exclusief aan onze standbezoekers deze nieuwe apparatuur. Het is de eerste kennismaking van de Nederlandse markt met deze introducties.

Zoals u van ons gewend bent staan onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van doeltreffende (maatwerk) oplossingen. Geen horeca onderneming is gelijk, net als geen enkele professionele keuken hetzelfde is. Wij denken graag met u mee!

Zanussi Magistar

De nieuwe Zanussi Magistar is de ontzorgende factor voor uw keukenbrigade. In de tijd van personeelskrapte is dit de teamleider en de assistent die elke kok zich wenst: klam, betrouwbaar en ervaren in bereidingssystemen, zoals er maar weinig zijn. De Zanussi Magistar onderscheidt zich van andere combisteamers dankzij de intuïtieve touch-interface, het intelligente bereidingssysteem dat u helpt bij het plannen van bereidingen, het compacte design en de 15% lagere reinigingskosten.

Cuppone Leonardo

De rolls royce onder de pizza ovens heeft een nieuw model. Onder de naam Leonardo heeft Cuppone een nieuwe elektrische oven op de markt gebracht. In onze stand kunt u voor het eerst kennis maken met deze stapelbare oven. Het overzichtelijke touchscreen geeft u toegang tot maximale creativiteit. Door de onder en bovenwarmte separaat in te stellen geeft u uw gerechten de perfecte bakkwaliteit. De deur van een pizza oven gaat regelmatig open en dicht. Daar is bij de Leonardo aan gedacht: tijdens het openen van de deur verliest u een minimale hoeveelheid warmte.

Leonardo pizza oven

Hakpro vleesrijpingskast

Vlees rijpen is een kostbaar en langdurig proces dat u alleen wilt uitbesteden aan kwalitatief hoogwaardige apparatuur. De Hakpro vleesrijpingskast maakt dit mogelijk tegen een aantrekkelijke prijs. Achter de UV bestendige glazen deuren kan het vlees met een optimale luchtkwaliteit langzaam rijpen. UVC sterilisatie garandeert een optimale luchtkwaliteit die u tussen 1 en 25 °C kunt instellen met een luchtvochtigheid van 60-80%.

Hakpro Vleesrijpingskast

Meer introducties op de grootkeuken stand

• De wijncollectie in de wijnkelder? Dat kan anders: etaleer uw wijn in een stijlvolle wijnklimaatkast met klimaatzones.
• Stimuleer impulsaankopen met de nieuwste lijn glasdeur koelkasten en vrieskasten. Voorzien van natuurlijk koudemiddel R290.
• Ook hebben we nieuwe drop-in apparatuur

Koelingen

Bakwandenstand   |   Hal 8 Stand 403

Primeur! In onze bakwandenstand vindt u de nieuwe FryLogic bakwand. Kom het vakwerk uit onze rvs fabriek bewonderen en ontdek dat de bakwand van de toekomst nu al verkrijgbaar is. Ook de merken Rubbens, ViVo en Hakto vindt u in onze Bakwandenstand. Energiebesparing, met de mogelijkheid tot EIA, hoge afbakcapaciteit en olie-/vetbesparende oplossingen staan centraal.

FryLogic: zet een statement in uw zaak

Een complete make over. Zo kunnen we het nieuwe design van de FryLogic met recht noemen. Na uitvoerig research heeft de FryLogic een ware upgrade gekregen.

De belangrijkste aanpassingen op een rij:
•    Het design heeft een retro touche gekregen met ronde zijpanelen.
•    Ergonomische verbeteringen specifiek afgestemd op de Nederlandse markt.
•    De frontpanelen en bedieningsbalk zijn te personaliseren met decoratief plaatmateriaal.

Elke bakwand is maatwerk maar met de nieuwe FryLogic gaan we een stap verder. Ontelbare decors én voelbare structuren op de front- en bedieningspanelen geven de bakwand een unieke uitstraling. Wat dacht u van natuurlijke hout structuren tot rauwe steensoorten en van 3D-textiel tot doorgestikt leer. Uw logo uitgefreesd en voorzien van verlichting is een optie die de bakwand helemaal af maakt. De bakwand zal het statement zijn dat uw concept onderstreept.

FryLogic new

Meer weten?

Wilt u meer weten over de introducties die wij tijdens de Horecava presenteren. Vraag ons het overhemd van het lijf in onze stands. Wij vertellen u graag meer! Van 13 t/m 16 januari vindt u onze stands op de Horecava.

Grootkeukenstand: Hal 2 Stand 105

Bakwandenstand: Hal 8 Stand 403

Homint projectmeubilair: Hal 1 Stand 460

Heeft u nog geen kaarten voor de Horecava? Kaarten kunt u aanvragen door een mail te sturen naar [email protected]. Laat ons weten met hoeveel personen u wenst te komen en we ontvangen u graag in een van onze stands. We hebben een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus op=op.

Update: wij hebben geen gratis kaarten meer beschikbaar. Boek uw ticket online via de website van de Horecava >  

Kunt u niet wachten tot 13 januari en wilt u nu al meer weten? Schroom niet om een vestiging bij u in de buurt te bezoeken, bel 0527 635 635 of stuur een mail naar [email protected].