In januari 2026 is het zover: de Horecava opent haar deuren opnieuw in RAI Amsterdam. Voor Hakvoort Professional is dit evenement ieder jaar een hoogtepunt. Zo kunnen wij onze nieuwste producten tonen én krijgen we de kans om in gesprek te gaan met professionals uit de branche, zoals horecaondernemers, chefs, facilitair managers, cateraars en conceptontwikkelaars.
Voorbereidingen achter de schermen
De Horecava is dé plek waar trends zichtbaar worden, ideeën ontstaan en innovaties vorm krijgen. De weken voorafgaand aan de Horecava zijn voor ons altijd intensief én inspirerend. Onze teams werken samen aan concepten, demo-opstellingen, communicatie-uitingen, logistiek en planning.
We stemmen alles tot in detail af om tijdens de beursdagen een soepele en inspirerende ervaring te creëren voor iedereen die langskomt. Dat proces geeft ons als team veel energie en die nemen we graag mee naar de beursvloer.
Meer lezen over onze aanwezigheid op Horecava
Kunt u niet wachten tot januari en wilt u zich alvast verdiepen in wat wij in 2026 meenemen naar de beurs? Op onze Horecava pagina vindt u een compleet overzicht van onze deelname. U leest er meer over onze oplossingen, maatwerkmogelijkheden en over de branches waarin wij actief zijn. Daarnaast ziet u hoe wij organisaties helpen hun keuken slimmer én duurzamer in te richten.
Blijf op de hoogte van updates
Wilt u niets missen van onze voorbereiding op Horecava 2026? Volg dan onze social media kanalen. Hier delen we regelmatig korte updates. Of het nu gaat om nieuwe projecten, acties of een kijkje achter de schermen: via onze kanalen blijft u automatisch op de hoogte.