Het is de grootste uitdaging in drukke, hectische keukens: gerechten snel, perfect op smaak en warm uitserveren. Vooral tijdens piekmomenten nu de vraag naar maaltijdbezorging en afhalen toeneemt. Haal de stress uit de keuken door gerechten alvast te bereiden en uren later pas uit te serveren met behulp van een Moduline warmhoudlade. Gerechten blijven in de warmhoudlade en -kasten goed op temperatuur en perfect op smaak door de juiste regeling van vocht en warmte.

Warmhouden met behoud van smaak en kwaliteit

Bij het warmhouden van gerechten ligt uitdroging op de loer. Moduline voorkomt dit dankzij de geavanceerde technologie waarmee een gelijkmatige temperatuur en de juiste vochtigheidsgraad wordt gegarandeerd. Vlees en gevogelte worden juist heel mals zonder vocht of kleur te verliezen. Maar ook groenten, aardappelen, bijgerechten, visgerechten en zelfs patisserie zijn geschikt om warm te houden. 

De warmhoudkasten en -lades zijn nauwkeurig ingesteld om ervoor te zorgen dat vocht, smaak en aroma behouden blijven. Hierdoor blijft de smaakkwaliteit van gerechten behouden. Sterker nog, er treedt vaak juist minder vochtverlies op dan bij een normale bereiding. Dat zorgt voor betere smaakkwaliteit. Door vlees bijvoorbeeld eerst kort aan te schroeien en daarna enkele uren op een lage temperatuur warm te houden in de warmhoudlade, komt het vlees volledig tot rust. Dit zorgt voor minder vochtverlies dan bij een normale bereiding. Het resultaat is extra mals vlees en een betere smaakkwaliteit. Niet voor niets werken sterrenchefs vrijwel altijd met cook and hold (warmhoud)apparatuur. 

Na enkele uren in de warmhoudlade of -kast, smaken, ruiken en zien gerechten eruit alsof ze net zijn bereidt. Dat maakt vooruit werken mogelijk en voorkomst stress op piekmomenten. 

Een stressvrije keuken

Gerechten blijven in de warmhoudlades en –kasten van Moduline perfect op smaak en goed op temperatuur. Dit geeft chefs de mogelijkheid om (populaire) gerechten alvast op een rustiger tijdstip voor te bereiden, warm te houden en uren later pas uit te serveren. Hierdoor is er tijdens piekmomenten meer tijd en controle over de uitgifte en de opmaak van de borden. Dit haalt de stress uit de keuken omdat gerechten al (deels) voorbereid zijn. Gasten hoeven minder lang op hun bestelling te wachten en er kunnen zelfs méér bestellingen worden verwerkt op een avond.

Bovendien geven de warmhoudkasten en –lades meer controle over de kwaliteit. Vlees, vis, groenten en aardappelen kunnen alvast voorgegaard worden en in de warmhoudlade gelegd worden. Vlak voor uitserveren is een korte tik op de grill of oven voldoende. Risico op onder- of overgaring is vrijwel nihil. Het grote voordeel hiervan is dat ook personeel met minder keukenervaring de bereiding kan doen. Dat brengt rust in de keuken. 

Ontdek de voordelen voor uw keuken

Een beter eindproduct, meer controle over de kwaliteit en stress voorkomen door alvast vooruit te werken. De warmhoudkasten en –laden van Moduline zorgen voor efficiëntie en zijn een must have in drukke keukens. Maak kennis met de vele voordelen:

- Perfecte kwaliteit - warmhouden zonder uitdrogen, garen of verkleuren.
  Smaakkwaliteit blijft behouden met zo min mogelijk vochtverlies
- Beter eindproduct - vlees wordt juist extra mals
- Makkelijk in gebruik - ook geschikt voor personeel met minder keukenervaring
- Handmatge ventilatie - stel zelf de optimale vochtigheid in
- Overal inzetbaar - stekkerklaar, compact en met 230v aansluiting
- Maximale controle - dankzij de nauwkeurige temperatuurinstelling
- Geen water nodig - toevoeging van vocht is overbodig
- Efficiënt design - rechthoekige vormen maakt inbouwen mogelijk
- Drogen - ook geschikt voor het drogen van fruit en kruiden
- Opties - verkrijgbaar met vielen of vertelbare poten met zuignap
- Diverse modellen - compacte countertop, warmhoudkast of warmhoudwagen model 

Ons assortiment

De warmhoudoplossingen van Moduline zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zowel in het zwart als in rvs. Van compacte warmhoudlade tot groot warmhoudwagen model. Voor iedere keuken is een geschike warmhoudoplossing te vinden. 

Meer weten over de Moduline warmhoudlade?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Onze adviseurs vertellen u graag wat de warmhoudlade voor uw professionele keuken kan betekenen. U kunt iedere werkdag met ons chatten, bellen en mailen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms.