VACUMEERMACHINES

Een must voor sous-vide koken en onmisbaar voor een langere houdbaarheid van verse ingrediënten: een vacumeermachine voor horeca en food professionals. Ontdek onze diverse modellen professionele vacumeermachines en bestel direct online. Voor 15u besteld, is morgen al geleverd.

Bekijk ook: Vleessnijmachines | Groentesnijmachines

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
  1. VACUUMMACHINE
    Afm.kamer bxdxh (mm) : 438x425x178
    Cyclustijd (sec.) : 5-90
    Regular Price € 2.685,00 Special Price € 2.015,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Filteren

SELECTIE VERFIJNEN

VOORDELEN VAN VACUMEERMACHINES 

Een vacumeermachine biedt horeca en food professionals veel voordelen. Het luchtdicht verpakken van verse voedingswaren zorgt ervoor dat bacteriën geen schijn van kans maken. Dat verlengt de houdbaarheid aanzienlijk. Bovendien blijven producten tot wel 5 keer langer vers. Maar dat is nog niet alles. Vacumeermachines bieden veel meer voordelen voor professionele keukens.

De vacuümtechniek zorgt voor een verbeterde productkwaliteit, kan gebruikt worden om vlees sneller te laten marineren, voorkomt voedselverspilling en zorgt in combinatie met de sous vide kooktechniek voor smaakvollere en gezondere gerechten. Een vacuümmachine maakt de meest voedselveilige en hygiënische vorm van verpakking mogelijk waarbij geen sprake is van contaminatie. Andere voedingswaren blijven hierdoor ook weer langer vers.

Maak kennis met de vele voordelen van vacumeermachines:
- Verse producten blijven tot wel 5 keer langer vers
- Voedselveilige en hygiënische verpakking waarbij contaminatie niet mogelijk is
- Geen productverlies - uitdroging wordt voorkomen
- Verbeterde productkwaliteit - productrijping in verpakking waarbij geur, kleur en aroma’s blijven behouden
- Sneller marineren - dankzij de vacuümtechniek gaan de poriën van het vlees openstaan waardoor de marinade sneller in het vlees kan trekken.
- Gezonder en smaakvollere gerechten met sous-vide koken – deze garingstechniek zorgt voor een constant resultaat waarbij vitamines en smaak optimaal blijven behouden
- Minder voedselverspilling
- Professionele productpresentatie

VACUMEERMACHINES VOOR HORECA EN FOOD PROFESSIONALS

Koken, marineren, producten laten rijpen, een verbeterde productkwaliteit en een langere houdbaarheid garanderen: een vacumeermachine is een aanwinst in iedere horeca keuken. Zowel in de kleine als grote keuken. Daarom vindt u in ons assortiment een breed aanbod professionele vacuümmachines. Van compacte tafelmodellen tot zeer krachtige losstaande modellen met verschillende keuzeprogramma’s.

De vacumeermachines verschillen in sealmethoden, cyclusduur, gebruiksvriendelijkheid en vacuümtechnieken zoals begassing en soft air. Zeker weten dat u de juiste vacuümmachine aanschaft? Vraag het onze adviseurs. Iedere werkdag kunt u met ons chatten, bellen of mailen voor vrijblijvend advies op maat.

VACUMEERMACHINE VANDAAG BESTELLEN, MORGEN VACUMEREN

Bestelt u vandaag voor 15.00 uur? Dan komen wij uw nieuwe vacumeermachine morgen al leveren. Omdat uw keuken nooit stil staat, leveren wij ons ruime assortiment rechtstreeks uit voorraad. Wij leveren standaard drie jaar garantie op onze Henkelman vacuümmachines. Onze machines liever eerst komen uittesten? Kom langs in een van onze showrooms. Met zes vestigingen is er altijd een showroom dicht bij u in de buurt.