RVS KASTEN

De rvs kasten in ons assortiment zijn vervaardigd van hoogwaardig rvs en voldoen aan de strenge hygiëne eisen voor de professionele keuken. Ontdek ons assortiment rvs kasten en bestel direct online. Vandaag voor 15.00 uur besteld, is morgen al geleverd.

Bekijk ook: rvs wandkasten | rvs servieskasten | rvs warmhoudkasten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 33-40 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 33-40 van 40

Pagina
per pagina

RVS KASTEN VOOR DE PROFESSIONELE KEUKEN

Alleen het meest hygiënische materiaal is goed genoeg voor uw keuken. Daarom worden onze rvs kasten vervaardigd van hoogwaardig rvs in combinatie met massieve volkern panelen. Deze materialen zijn eenvoudig te reinigen en ze nemen geen kleur- of smaakstoffen op. Beide materialen zijn hierdoor ideaal voor gebruik in professionele keukens. In ons assortiment vindt u een breed aanbod kasten zoals wandkasten, zowel zonder als met deuren, servieskasten en warmhoudkasten in vele afmetingen.

Naast de standaard afmetingen die in ons assortiment zijn te vinden, maken wij rvs kasten ook op maat. Extra schappen of specifieke maten nodig? Geen probleem. Zelfs inbouw is mogelijk! In onze geavanceerde fabriek worden al uw wensen gerealiseerd. Onze vakmensen zorgen voor een naadloze afwerking. Benieuwd geworden naar onze maatwerk oplossingen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VANDAAG BESTELD, MORGEN BEZORGD

Ons ruime assortiment leveren wij, met uitzondering van maatwerk, direct uit voorraad binnen 24 tot 48 uur. Rvs kasten vandaag voor 15.00 uur besteld, worden morgen al geleverd. Hulp nodig of heeft u vragen over uw bestelling? Iedere werkdag kunt u met ons chatten, bellen of mailen. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend langskomen in een van onze showrooms. Met zes vestigingen is er altijd een showroom dicht bij u in de buurt.