OPZETKOELVITRINES

Een opzetkoelvitrine maakt het u makkelijk. De gekoelde opzetvitrine houdt uw producten goed op temperatuur en zorgt voor een aantrekkelijke presentatie. Ontdek ons brede assortiment en bestel direct online. Vandaag voor 15:00 uur besteld is morgen geleverd.

Bekijk ook: Alle koelvitrines | Koeltoonbanken

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Filteren

SELECTIE VERFIJNEN

BREED ASSORTIMENT OPZETVITRINES

Voor een aantrekkelijke én gekoelde presentatie van uw dranken, broodjes, salades en ingrediënten maakt u gebruik van een opzetkoelvitrine. De opzetvitrines in ons assortiment zijn compact, voorzien van een mooi design en van hoogwaardige kwaliteit. Ze kunnen eenvoudig op een toonbank, balie of werktafel worden geplaatst. Een opzetkoelvitrine kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Naast het aantrekkelijk presenteren van al uw voedingswaren, is de gekoelde opzetvitrine de ideale ingrediëntenkoeler op iedere werktafel.

In ons aanbod zijn verschillende modellen te vinden. De tafelmodel koelvitrine is perfect voor het gekoeld presenteren van dranken en broodjes. Het lage en langwerpige model is ideaal voor het koelen van uw verse ingrediënten. Handig als u veel belegde broodjes, salades of pizza’s maakt. Dit model is daarnaast geschikt voor GN-bakken en optioneel te voorzien van RVS poten.

Maak kennis met de gunstige eigenschappen van de gekoelde opzetvitrines in ons assortiment:

- Temperatuurbereik tot 12°C en hierdoor geschikt voor het koelen en vers houden van o.a. dranken, broodjes, fruit, salades en ingrediënten.
- Laag in gewicht en neemt weinig ruimte in beslag. Kan op toonbank, balie of werktafel worden geplaatst.
- Voorzien van een stijlvol design met binnenverlichting om uw producten extra onder de aandacht te brengen
- Nooit meer ontdooien dankzij het automatische ontdooisysteem
- Tot 5 jaar garantie op A-merken zoals Rubbens

OPZETKOELVITRINE KOPEN? LEVERING IN 24-48 UUR

Vandaag vóór 15.00 uur bestellen, is morgen al koelen. Uw nieuwe opzetkoelvitrine bestelt u veilig en snel in onze webshop. Wij leveren rechtstreeks uit voorraad binnen 24-48 uur. Standaard kunt u rekenen op één jaar garantie dat voor A-merken oploopt tot vijf jaar. Hulp nodig met de keuze van een geschikte opzetvitrine? Onze adviseurs helpen u graag. Neem contact met ons op via chat, telefoon of e-mail voor advies op maat.