KOELTOONBANKEN

Laat zien wat u in huis hebt met een stijlvol vormgeven koeltoonbank. De gekoelde toonbanken in ons assortiment presenteren al uw voedingswaren aantrekkelijk en gekoeld. Verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en afmetingen. Direct uit voorraad geleverd in 24-48 uur.

Bekijk ook: Opzetkoelvitrines | Alle koelvitrines | Koelwerkbanken

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Filteren

SELECTIE VERFIJNEN

BREED ASSORTIMENT KOELTOONBANKEN

Koeltoonbanken zijn verkrijgbaar in vele verschillende modellen en merken. In ons brede assortiment vindt u gekoelde toonbanken met statische of geforceerde koeling in verschillende temperatuur bereiken. Door gebruik te maken van een gekoelde toonbank, blijven niet alleen uw voedingswaren langer vers en goed op temperatuur, al uw producten worden ook aantrekkelijk gepresenteerd aan uw klanten. De koeltoonbanken in ons aanbod zijn o.a. uitgevoerd met een automatisch ontdooisysteem, lekwaterverdamping, rechte of gebogen frontruit, plexiglas nachtafdekking en verlichting. De modellen zijn daarnaast in verschillende kleuren te verkrijgen zoals blauw, paars, rood en zwart. Altijd van hoogwaardige kwaliteit zoals u van ons gewend bent en geschikt voor professioneel gebruik.

Hulp nodig met de keuze van een koeltoonbank? Laat onze adviseurs u helpen. U kunt iedere werkdag met hen chatten, bellen of mailen voor advies op maat. Daarnaast vindt u in ons assortiment nog meer vries- en koelapparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Waaronder koelkasten, koelvitrines, koelwerkbanken, vriezer en ijsblokjesmachines. Kortom: alles wat u nodig heeft voor uw horeca onderneming.

KOELBANK KOPEN? LEVERING IN 24-48 UUR

Vandaag voor 15.00 bestellen, is morgen al koelen. Wij leveren onze gekoelde toonbanken rechtstreeks uit voorraad binnen 24 tot 48 uur. Standaard leveren wij met één jaar garantie, voor A-merken loopt dit op tot vijf jaar. Na aanschaf kunt u rekenen op onze uitstekende service. Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar en staat klaar voor het aansluiten van apparatuur, het uitvoeren van preventief onderhoud en het oplossen van technische storingen.

Een koeltoonbank is een échte blikvanger in uw zaak. Onze gekoelde toonbanken liever eerst komen bekijken en uittesten? Kom langs in één van onze showrooms. Met zes vestigingen zijn wij altijd in de buurt.