CONTACTGEGEVENS

Personeelsfunctionaris

Alfons Meijer

Bij afwezigheid van Alfons kunt u vragen naar de afdeling P&O

+31 (0)527-635635
[email protected]

Bekijk alle vacatures >

Deze vacature is ingevuld en niet meer actief. We verwijzen je graag door naar onze andere vacatures.
Bekijk hier al onze actuele vacatures >

TEKENAAR / R&D ENGINEER
Veelzijdige functie waarbij creativiteit in 3D-ontwerp en ontwikkeling samenkomen

Emmeloord | Fulltime

Voor onze hoofdvestiging in Emmeloord zijn wij op zoek naar een fulltime Telenaar / Engineer (m/v)

DIT GA JE DOEN

Als tekenaar / R&D engineer ontwerp jij samen met onze verkoopafdeling maatwerk horeca- grootkeukens voor onze (horeca)klanten. Aan de hand van de klantwensen en de input vanuit onze adviseurs, teken jij de efficiënte indeling en de technische aansluitingen uit in een plattegrond. Vervolgens breng je de grootkeuken tot leven met 3D-tekeningen en fotorealistische afbeeldingen.

Daarnaast werk je aan het verbeteren van bestaande producten (zoals grills, ovens en andere grootkeukenapparatuur) en ontwikkel je nieuwe producten. Je ontwerpt in Autodesk Inventor en werkt nauw samen met technische collega’s op onze vestiging in Emmeloord. Het werk is zeer divers. De ene dag ontwerp je een horeca keuken voor een sterrenrestaurant en de andere dag ontwerp je een nieuwe frituur of verbeter je een warmhoudplaat. Met behulp van jouw technische tekeningen, worden onze producten en grootkeukens gefabriceerd in onze eigen rvs-fabriek. Het is een pré wanneer je ervaring hebt met rvs plaatwerk.

Je werkt in een team aan tekeningen voor grootkeukens in het hele land. Omdat de benodigde kennis en kunde (veelal) specifiek voor grootkeukentechniek is, wordt je dit al werkende bijgebracht door je collega’s. Ben jij leergierig en beschik jij over technisch inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Een greep uit de werkzaamheden:

•  Het maken van offertetekeningen met plattegrond en fotorealistische afbeeldingen voor o.a. restaurant-, onderwijs-, en kantinekeukens
•  Het maken van technische tekeningen waarbij de technische aansluitingen op de plattegrond worden aangegeven
•  Het ontwerpen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten (grootkeukenapparatuur)
•  Het adviseren van verkopers, monteurs en klanten met betrekking tot inrichting- en technische vraagstukken.  

WIJ VRAGEN

• HBO werk- en denkniveau richting werkbouwkunde / installatietechniek.
• Kennis en ervaring met het tekenen in AutoCAD en Inventor of gelijkwaardige software, zoals 3DS MAX
• Ervaring met contrueren, maatvoeringen, rijchtlijnen, veiligheidsvoorschriften, keuringseisen, e.d.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook van de Engelse en Duitse taal
• Goede communicatieve eigenschappen en uitdrukkingsvaardigheid voor overleg met toeleveranciers, klanten, afdelingen en collega's
• Een planmatige en gestructureerde werkwijze
• Een goed gevoel voor orde, netheid en kwaliteit.
• Een zelfdstandige en flexibele werkhouding
• In bezit van rijbewijs B.
• Woonachtig in de omgeving van Emmeloord
• Ervaring met rvs plaatwerk is een pre

DIT KRIJG JE VAN ONS

• Een marktconform salaris en een pensioenregeling
• Standaard 24 vakantiedagen, uit te breiden naar 36 dagen
• Uitgebreide opleidingsmogelijkheden, zowel interne als externe opleidingen
• De lekkerste koffie! Wij zijn niet voor niets dé leverancier voor de horeca 

Welkom bij Hakvoort Professional

Wij heten je van harte welkom in ons informele, open en groeiende familiebedrijf Hakvoort Professional. Ons team is betrokken en steekt de handen uit de mouwen om met de nodige passie en aandacht samen te werken aan de beste horeca- en grootkeukens van Nederland en ver daarbuiten. Dat doen we als marktleider al meer dan ruim 50 jaar. No-nonsense, zo omschrijven we onze organisatie het liefst!

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in onze keuken:

https://www.youtube.com/watch?v=RMBB-6LVjVE

Blijven ontwikkelen

Jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil. Wij bieden je de mogelijkheid om zowel interne als externe opleidingen te volgen. Hiermee kun jij je de kennis die je nodig hebt voor het uitoefenen van jouw functie eigen maken. Heb je op dit moment een studieovereenkomst bij jouw huidige werkgever? Die nemen wij graag over.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris is marktconform en zal afhankelijk zijn van jouw ervaring en kwaliteit. Iedere 21ste van de maand (of eerder indien dit in het weekend valt), ontvang je jouw salaris. Daarnaast hebben wij een pensioenregeling en krijg je standaard 24 vakantiedagen. Bovendien kun je extra vakantiedagen opbouwen met onze atv regeling. Maak je overuren? Die kun je laten uitbetalen of opsparen voor vakantiedagen. Het aantal vakantiedagen is uit te breiden naar 36 dagen.

Laat van je horen!

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Fleur Bourgeois of de afdeling P&O via telefoonnummer +31(0)527 635 635. Mailen kan naar [email protected]

Is solliciteren nog een stap te ver? Kom gerust eens een kopje koffie drinken en een kijkje in onze keuken nemen. Wij vertellen je graag meer over onze organisatie. Een afspraak maken is niet nodig. Iedere werkdag kun je bij ons binnen komen lopen en vragen naar de afdeling P&O. Wil je de sfeer écht kunnen proeven? Ga dan eens mee op pad met een van onze collega’s.

SOLLICITEER NU

Nieuwsgierig geworden naar onze Hakvoort familie? Dan maken wij graag kennis met jou! Verras ons met jouw motivatie en CV. Je kunt onderstaand formulier gebruiken om te solliciteren of mail jouw sollicitatie naar [email protected]

TELEFONISCH SOLLICITATIEGESPREK

Voor deze vacature kun je ook telefonisch solliciteren. Bel naar +31(0)527 635 635 om een telefonisch sollicitatiegesprek in te plannen.

Upload hier je CV (max. 1 MB in Word of PDF)

Bladeren

Upload hier je motivatiebrief (max. 1 MB in Word of PDF)

Bladeren

VERVOLGSTAPPEN

Wat gebeurt er na je sollicitatie?1. Zodra wij jouw sollicitatie ontvangen hebben, sturen wij jou een ontvangstbevestiging. Wij nemen jouw CV in behandeling en nemen contact met je op als we aanvullende vragen hebben.2. Hebben wij passende mogelijkheden voor jou binnen onze organisatie? Dan nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek en geven wij je graag een rondleiding in één van onze vestigingen.3. Na onze kennismaking vindt er een selectie plaats en word je eventueel uitgenodigd voor een tweede gesprek waarin we dieper ingaan op de functie en jouw invulling daarvan.4. Hebben we beiden een positieve indruk? Dan doen we jou graag een voorstel! Wil je ook onderdeel worden van dit familiebedrijf? Reageer dan direct via [email protected].GERELATEERDE VACATURES