CHAFING DISHES

Geen enkel buffet kan zonder chafing dishes. De warmhoudbakken houden uw voedselwaren volgens het au bain-marie principe langdurig warm. Ontdek ons brede assortiment en bestel direct online. Vandaag voor 15:00 uur besteld, is morgen al geleverd.

Bekijk ook: Brandpasta | Bain maries | Soepketels

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 17-19 van 19

Pagina
per pagina
  1. SPRING CHAFING DISH 1/1 GN
    € 235,00
  2. CHAFING DISH DROP IN ROND
    Model : Inbouw model
    El. vermogen(kW) : 0,35
    Regular Price € 185,00 Special Price € 149,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 17-19 van 19

Pagina
per pagina

BREED ASSORTIMENT CHAFING DISHES

Voor het stijlvol presenteren én warmhouden van uw gerechten en voedingswaren, mogen chafing dishes niet ontbreken. De warmhoudbakken houden allerlei gerechten langdurig warm en zijn hierdoor onmisbaar voor ieder buffet. De werking van de chafing dishes is simpel: voedingswaren blijven goed warm dankzij het au bain-marie principe. Het hete water in de waterpan, zorgt ervoor dat de voedingswaren warm blijven zonder gevaar van aanbranding. De gesloten deksel houdt de luchtvochtigheid goed op pijl waardoor voedingswaren niet uitdrogen. De kleur- en smaakkwaliteit blijft optimaal. Zo serveert u uw gerechten altijd smaakvol en op de juiste temperatuur.

De warmhoudbakken worden elektrisch of met behulp van brandpasta verwarmd en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en vormen. Vragen of hulp nodig met uw keuze? Laat onze verkoopadviseurs u helpen. Iedere werkdag kunt u met ons chatten, bellen of mailen voor vrijblijvend advies op maat.

VANDAAG BESTELLEN, MORGEN WARMHOUDEN

Omdat uw buffet of keuken nooit stil staat, leveren wij ons ruime assortiment warmhoudapparatuur rechtstreeks uit voorraad. Hierdoor kunnen wij een snelle levering in 24 tot 48 uur garanderen. Chafing dishes vandaag voor 15.00 uur besteld, worden vaak morgen al geleverd. Onze warmhoudbakken liever eerst komen bekijken? Kom langs in een van onze showrooms. Met zes vestigingen is er altijd wel een showroom dicht bij u in de buurt.