CONTACTGEGEVENS

Personeelsfunctionaris

Alfons Meijer

Bij afwezigheid van Alfons kunt u vragen naar de afdeling P&O

+31 (0)527-635635
[email protected]

Bekijk alle vacatures >

ACCOUNTMANAGER FASTFOOD

Hét aanspreekpunt voor onze fastfood klanten!

Emmeloord | Fulltime

Voor onze vestiging in Emmeloord zijn wij op zoek naar een fulltime accountmanager fastfood (m/v). Word jij enthousiast van het behalen van commercieel resultaat en leg jij makkelijk contact? Ben jij een bewezen verkooptalent die affiniteit heeft met de horeca en de fastfoodbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deze vacature is ingevuld en niet meer actief. We verwijzen je graag door naar onze andere vacatures.
Bekijk hier al onze actuele vacatures >

DE FUNCTIE

Als accountmanager fastfood ben jij verantwoordelijk voor het commerciële resultaat binnen jouw regio. In deze functie adviseer jij onze klanten in de fastfoodbranche over het aanschaffen van bakwanden, friteuses en complete keukeninrichtingen. Daarnaast onderhoud jij de relaties met onze klanten binnen het fastfood marktsegment. Een netwerk en ervaring in deze specifieke sector is daarom zeker van belang! Verkoopdoelstellingen staan je helder voor ogen en je inspireert op het gebied van ondernemerschap en vooral jouw commerciële gedrevenheid.

WIJ VRAGEN

• Een afgeronde mbo+ opleiding in de richting van sales of horeca
• Affiniteit met de fastfoodbranche en op de hoogte van de marktontwikkelingen in de fastfoodsector zijn een must
• Goede communicatieve eigenschappen, zowel mondeling als in geschrift
• Je bent een commercieel talent en verkopen is jouw passie
• Je hebt inzicht in marktpotentieel en legt makkelijk contact
• Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Noordoostpolder / Flevoland

DIT KRIJG JE VAN ONS

• Een marktconform salaris en een pensioenregeling
• Standaard 24 vakantiedagen, uit te breiden naar maximaal 36 dagen
• Uitgebreide opleidingsmogelijkheden, zowel interne als externe opleidingen
• De lekkerste koffie! Wij zijn niet voor niets dé leverancier voor de horeca

Welkom bij Hakvoort Professional

Wij heten je van harte welkom in ons informele, open en groeiende familiebedrijf Hakvoort Professional. Ons team is betrokken en steekt de handen uit de mouwen om met de nodige passie en aandacht samen te werken aan de beste horeca- en grootkeukens van Nederland en ver daarbuiten. Dat doen we als marktleider al meer dan ruim 50 jaar. No-nonsense, zo omschrijven we onze organisatie het liefst!

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in onze keuken:

https://www.youtube.com/watch?v=RMBB-6LVjVE

Blijven ontwikkelen

Jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil. Wij bieden je de mogelijkheid om zowel interne als externe opleidingen te volgen. Hiermee kun jij de kennis die je nodig hebt voor het uitoefenen van jouw functie eigen maken. Heb je op dit moment een studieovereenkomst bij jouw huidige werkgever? Die nemen wij graag over.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris is marktconform en zal afhankelijk zijn van jouw ervaring en kwaliteit. Iedere 21ste van de maand (of eerder indien dit in het weekend valt) ontvang je jouw salaris. Daarnaast hebben wij een pensioenregeling en krijg je standaard 24 vakantiedagen. Bovendien kun je extra vakantiedagen opbouwen met onze atv regeling. Maak je overuren? Die kun je laten uitbetalen of opsparen voor vakantiedagen. Het aantal vakantiedagen is uit te breiden naar maximaal 36 dagen.

Laat van je horen!

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de afdeling P&O via telefoonnummer +31(0)527 635 635. Mailen kan naar [email protected]

Is solliciteren nog een stap te ver? Kom gerust eens een kopje koffie drinken en een kijkje in onze keuken nemen. Wij vertellen je graag meer over onze organisatie. Een afspraak maken is niet nodig. Iedere werkdag kun je bij ons binnen komen lopen en vragen naar de afdeling P&O.

SOLLICITEER NU

Nieuwsgierig geworden naar onze Hakvoort familie? Dan maken wij graag kennis met jou! Verras ons met jouw motivatie en CV. Je kunt onderstaand formulier gebruiken om te solliciteren of mail jouw sollicitatie naar [email protected]

Upload hier je CV (max. 1 MB in Word of PDF)

Bladeren

Upload hier je motivatiebrief (max. 1 MB in Word of PDF)

Bladeren

VERVOLGSTAPPEN

Wat gebeurt er na je sollicitatie?1. Zodra wij jouw sollicitatie ontvangen hebben, sturen wij jou een ontvangstbevestiging. Wij nemen jouw CV in behandeling en nemen contact met je op als we aanvullende vragen hebben.2. Hebben wij passende mogelijkheden voor jou binnen onze organisatie? Dan nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek en geven wij je graag een rondleiding in één van onze vestigingen.3. Na onze kennismaking vindt er een selectie plaats en word je eventueel uitgenodigd voor een tweede gesprek waarin we dieper ingaan op de functie en jouw invulling daarvan.4. Hebben we beiden een positieve indruk? Dan doen we jou graag een voorstel! Wil je ook onderdeel worden van dit familiebedrijf? Reageer dan direct via [email protected].GERELATEERDE VACATURES

Administratief medewerker  v/m
Emmeloord

Bekijk vacature>