HORECA VAATWASMIDDELEN

Een vlekkeloos, hygiënische schone vaat begint met de juiste horeca vaatwasmiddelen. De vaatwasmiddelen en naglansmiddelen in ons assortiment zijn geschikt voor professioneel gebruik.  Vandaag voor 15.00 uur besteld, is morgen al geleverd. 

Bekijk ook: Vaatwassers | Vaatwaskorven | Doseerunits voor reinigingsmiddelen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

TIPS VOOR EEN HYGIENISCH SCHONE VAAT

Vaak vergeten maar ontzettend belangrijk: de juiste combinatie tussen temperatuur en hoeveelheid horeca vaatwasmiddel is belangrijk voor een hygiënisch schone vaat. Het gebruik van te veel of te weinig vaatwasmiddel zorgt voor een minder schoon wasresultaat. Daarom wordt het gebruik van een doseerunit aangeraden. Met een doseerunit wordt nooit teveel horeca vaatwasmiddel gebruikt dan nodig is. De units zijn schokvast, makkelijk te bevestigen en zorgen altijd voor de juiste mengverhouding. Dit garandeert een hygiënisch schone vaat.

Bovendien zijn er algemene richtlijnen voor de juiste temperaturen:
- Voorspoelen: 34-45 °C
- Wasprogramma: 55-65 °C
- Naspoelen: 80-90 °C

De grootste bedreiging voor uw horeca vaatwasser en voor een hygiënisch schone vaat is kalk. Kalk verkort de levensduur van uw machine en vermindert de waterdruk wat tot een minder schoon wasresultaat zorgt. Daarom wordt het gebruik van een waterontharder aangeraden. Dit zorgt voor lagere operationele kosten, minder zeepgebruik, betere wasresultaten en een langere levensduur van uw machine. Het regelmatig ontkalken van uw machine wordt aangeraden.

Verdere vragen over een hygiënisch schone vaat? Onze adviseurs staan voor u klaar. U kunt iedere werkdag met ons bellen, chatten of mailen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze zes showrooms.

HORECA VAATWASMIDDEL KOPEN? LEVERING IN 24-48 UUR

Uw horeca vaatwasmiddelen bestelt u eenvoudig online. Vandaag bestellen, morgen een schone vaat. Bestelt u voor 15.00 uur? Dan leveren wij vaak morgen al. Alles voor uw spoelkeuken, van krachtige vaatwassers en glazenspoelmachines tot vaatwaskorven, vindt u in onze webshop of in een van onze zes showrooms.