OPLEIDING
GROOTKEUKENTECHNIEK

De grootkeukentechniek is een vak apart. Daarnaast veranderen nieuwe ontwikkelingen en innovaties de grootkeuken wereld in een rap tempo. Daarom hebben wij in samenwerking met het NVLG, OTIB en ROC Midden Nederland de opleiding grootkeukentechniek samengesteld. Tijdens deze 4-daagse opleiding komen alle fijne kneepjes van het vak aan bod. De opleiding is zowel voor werknemers die hun kennis willen bijspijkeren, zij-instromers met een elektrotechnische achtergrond en mbo studenten (niveau 2 en 3) met een technische opleiding

Laat je door ons opleiden tot grootkeukenmonteur

Heb jij een elektrotechnische achtergrond maar geen ervaring in de grootkeukentechniek? Wij leiden je graag op tot grootkeukenmonteur. Na het afronden van de 4-daagse opleiding treed je bij ons in dienst en kun je kiezen uit twee functies: servicemonteur of keuken- en installatiemonteur.

Servicemonteur

Als servicemonteur ga je aan de slag in onze storings- en onderhoudsdienst. Je gaat zelfstandig op pad en verhelpt technische storingen aan horeca en grootkeukenapparatuur. Daarnaast voer je (preventief) onderhoud uit en sluit je apparatuur aan.

Keuken- en installatiemonteur

Als installatiemonteur ga je in teamverband aan de slag met het installeren van horeca en grootkeukens bij onze klanten. Daarnaast sluit je alle apparatuur aan en zorg je ervoor dat de keuken klaar voor gebruik is. Nadat de grootkeuken is geplaatst en alle apparatuur is aangesloten, geef je de klant uitleg over de apparatuur.

Ben jij elektrotechnisch onderlegd en wil jij straks sleutelen aan de beste horeca en grootkeukens van Nederland? Laat je door ons opleiden tot grootkeukenmonteur. Maak je interesse kenbaar door te bellen naar 0527 635 635 of stuur een email naar [email protected]

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor wie:

• Zij instromers met een elektrotechnische achtergrond. Heb jij bijvoorbeeld ervaring als keukenmonteur, automonteur, loodgieter, installatiemonteur of elektricien in een andere branche? Dan kun jij met behulp van deze opleiding aan de slag in de grootkeukentechniek
• Mbo studenten met een technische achtergrond (niveau 2 en 3)

Duur en locatie:

De opleiding duurt vier dagen van 8:30 tot 16:30 uur en wordt gegeven in Nieuwegein

Inhoud:

De opleiding bestaat uit twee delen: installeren en service en onderhoud. Tijdens het onderdeel installeren maak je kennis met de grote diversiteit aan apparatuur en installaties in de professionele keuken. Je leert hoe je deze apparatuur aansluit en hoe je een grootkeuken monteert. Tijdens het onderdeel service en onderhoud leer je hoe je preventief onderhoud kunt verrichten en storingen aan grootkeukenapparatuur kunt oplossen.

Kosten

De kosten voor de opleiding betalen wij. Daarnaast kan je – ook op onze kosten - aanvullende cursussen volgen zoals NEN3140 en een VCA cursus. Rond jij de opleiding en deze cursussen met succes af? Dan ontvang je een officieel erkend diploma Monteur Grootkeukentechniek.

Baangarantie

Na het afronden van de opleiding kom je bij ons in dienst als installatie- of servicemonteur waarbij je uitzicht hebt op een vast dienstverband.

Blijven ontwikkelen

Jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil. Nadat je bij ons in dienst treedt bieden wij jou de mogelijkheid om zowel interne als externe opleidingen en cursussen te blijven volgen. Hiermee kun je jouw kennis verder vergroten.

GROOTKEUKENTECHNIEK BINNENHAKVOORT PROFESSIONAL
AL RUIM 50 JAAR DE SPECIALIST IN GROOTKEUKENS

Wij maken horeca keukens en grootkeukens geheel op maat. Dat begint bij de tekentafel, krijgt vorm in onze rvs-fabriek en eindigt met een
hoogwaardig grootkeuken voorzien van de beste apparatuur.
Ons brede assortiment horeca apparatuur is direct uit voorraad leverbaar en uitgerust met de nieuwste technische innovaties.

Wij blijven nauw betrokken bij al onze grootkeukens. Na oplevering houden wij onze keukens in topconditie met onze onderhoudsabonne-
menten. Gaat er toch iets mis? Dan heeft onze storingsdienst het snel weer opgelost.

Overal ter wereld zijn onze Hakvoort keukens te vinden. Niet voor niets zijn wij al ruim 50 jaar de specialist in grootkeukens.

WIL JIJ JE LATEN OPLEIDEN TOT
GROOTKEUKENMONTEUR MET BAANGARANTIE?

Laat het ons weten!

+31 (0)527 635 635

Ma t/m do: 08.00 - 17.00

Vr: 07.30 - 16.30