Kookstudio

Inrichting van de kookstudio, kookclub of kookschool

Kookstudio's en kookcafés schieten als paddenstoelen uit de grond. In elke gemeente of plaats is er wel een locatie waar je mee kan doen aan een kookworkshop. In een ongedwongen ambiance reserveren gasten graag een moment voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, reünie of vriendenuitje. Voor een gezellige avond, om te leren koken of om juist nieuwe ideeën op te doen.

De keukenapparatuur en klein materiaal in de kookstudio wordt veelvuldig gebruikt als leslokaal en dient van dusdanige kwaliteit te zijn dat deze een lange levensduur hebben en niet snel onderhevig zijn aan bijvoorbeeld slijtage. Een professionele inrichting voor uw kookclub, kooktheater, kookstudio of kookcafé is dan ook noodzakelijk.

Door jarenlange ervaring kunnen onze adviseurs u voorzien van degelijk advies bij het ontwerp en inrichting van uw kookstudio. U kunt gelijk door middel van een tekening het eindresultaat zien. Naast een uitgebreid assortiment aan horeca keukenapparatuur leveren wij ook al uw benodigde klein materiaal. Zo kunt u alles bij één leverancier aanschaffen en dat is net zo makkelijk.