image

De brede range koel- en vriesapparatuur van Ecofrost loopt van koelwerkbanken tot vrieskasten. Allen vervaardigd met hoogwaardige componenten, zeer gunstig geprijsd en direct uit voorraad leverbaar.

Uitgelichte ecofrost producten

image
ECOFROST SALADIERE 2 DEURS 5x1/6 GN PAN

De saladiere is uitgevoerd in roestvaststaal. De onderkoeling is geschikt voor gastronorm schalen. In de bovenbouw is een gastronorm inzetcombinatie te plaatsen (5 x 1/6GN). De saladiere wordt geleverd inclusief 2 x 1/1GN roosters.


Overige kenmerken:

Rvs deksel

Elektronische bediening

GN schalen tbv inzetcombinatie zijn optioneel leverbaar

Meer info
image
BLASTCHILLER/FREEZER 5 x 1/1 GN

Een Blast chiller is onmisbaar in de professionele keuken voor voedselhygiëne en houdbaarheid. Het voedsel wordt snel afgekoeld van 80°C tot +3°C binnen 90 minuten en van 80°C tot -18°C in 240 minuten Hierdoor krijgt bacteriegroei zo min mogelijk kans wat de houdbaarheid en kwaliteit van het voedsel ten goede komt. De Ecofrost blastchiller/freezer is zowel in- als uitwendig vervaardigd van rvs en is geschikt voor 1/1GN en 400x600 roosters. Middels de kerntemperatuurmeter wordt de temperatuur van de gerechten gedurende de cyclus geregistreerd. De Ecofrost blastchiller/freezer heeft 4 voorgeprogrammeerde programma's en is multifunctioneel (terugkoelen of terugvriezen). 

Meer info
image
KOELKAST RVS ENKELDEURS

Deze kast is voorzien van een naadloze deurgreep over de gehele hoogte van de deur. De deurrubbers zijn uitneembaar en de kast word geleverd met 3 gecoate roosters per deur. Zelfsluitende deuren bij een deuropening kleiner dan 90°. De verdamper is bovenop de kast geplaatst. UItneembare geleiderrekken en roostergeleiders zorgen ervoor dat de kast eenvoudig kan worden gereinigd. De deur draait binnen de kast (blijft bij opening binnen de breedte van de kast). De kast is voorzien van LED verlichting.

Meer info
image
SALADIERE 2 DEUR 2,5x1/1GN

De saladiere is uitgevoerd in roestvaststaal. De onderkoeling is geschikt voor gastronorm schalen. In de bovenbouw is een gastronorm inzetcombinatie te plaatsen (2,5 x 1/1GN). De saladiere wordt geleverd inclusief 2 x 1/1GN roosters en snijplank. De GN pannen zijn optioneel. Overige kenmerken zijn:

- Inschuifbare rvs afdekking

- Elektronische bediening

- Ook leverbaar in 3 deurs uitvoering

Meer info
image
700 KOELWERKBANK 2 DEURS

Deze werkbank is voorzien van uitneembare deurrubbers en achter elke deur een rooster (metaal met coating). De geleiders zijn geschikt voor GN schalen. De geleiderprofielen zijn uitneembaar. De vrije invoerhoogte achter de deur is 560 mm en de bladdikte 40 mm. Door de gehele werkbank loopt bovenlangs een luchtverdeelkanaal om de koude luchtstroom goed te verdelen over de gehele lengte van de werkbank.

Meer info
image
OPZETVITRINE 1200/330

De opzetvitrine wordt geleverd inclusief glasopstand en exclusief gn inzetpannen.

Meer info