Dry aged kasten

De dry aged kast is een rijpingskast voor vlees waarmee een ongeëvenaarde smaaksensatie wordt gerealiseerd: heerlijk mals vlees met een intense smaak. Het rijpen van vlees in de dry aged kast zorgt ervoor dat de smaak van het vlees pas écht goed tot zijn recht komt.

Bekijk ook: Vleessnijmachines | Alle koel- en vriesapparatuur

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
  1. HAKPRO VLEESRIJPINGSKAST DAK-820
    Temp.bereik(°C) : 1-25
    Soort : DAK-820
    Regular Price € 2.640,00 Special Price € 2.095,00
  2. HAKPRO VLEESRIJPINGSKAST DAK-1270
    Temp.bereik(°C) : 1-25
    Soort : DAK-1270
    Regular Price € 3.655,00 Special Price € 2.925,00
  3. HAKPRO VLEESRIJPINGSKAST DAK-1720
    Temp.bereik(°C) : 1-25
    Soort : DAK-1720
    Regular Price € 4.098,00 Special Price € 3.275,00
  4. DRY AGER DX 500
    Soort : DX 500
    Regular Price € 2.695,00 Special Price € 2.425,00
  5. DRY AGER ROOSTER DX 500
    € 42,00
  6. DRY AGER ROOSTER DX 1000
    € 46,00
  7. DRY AGER 10 KLEUREN DX 1000
    € 499,00
  8. DRY AGER HOUDER ZOUTBLOK DX 500
    € 55,00
  9. DRY AGER HOUDER ZOUTBLOK DX 1000
    € 69,50
  10. DRY AGER VLEESHAAK RVS
    € 3,90
  11. DRY AGER REINIGER FLES 0.5 LTR
    € 15,90
  12. DRY AGER VLEESHAAK RVS DRAAIBAAR
    € 8,50
  13. DRY AGER OPHANGBEUGEL DX1000
    Soort : DX0010
    € 80,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina

VLEESRIJPINGSKASTEN VOOR EEN ONGEEVANEERDE SMAAKSENSATIE

Het wordt door kenners wel het lekkerste vlees genoemd: droog gerijpt vlees. Een techniek die vroeger door slagers werd toegepast, is nu een trend in (steak)restaurants. Het rijpen van vlees zorgt voor een ongeëvenaarde intense en malse smaaksensatie. Met de komst van de dry aged kast is het eenvoudiger dan ooit om droog gerijpt vlees te maken.
De Dry Ager is een rijpingskast die er net zo perfect uitziet als dat hij werkt. De buitenkant heeft een tijdloos, modern design. De binnenkant barst van de moderne technologie. Vakmanschap ontmoet hightech. De Dry Ager is niet voor niets beschermd met 5 patenten. De isolerende glazen deur van de dry aged kast, met rvs-omlijsting, beschermt de waardevolle inhoud tegen de schadelijke invloed van uv-licht. In de kast rijpt het vlees bij een constante vochtigheid van ca. 85% en een temperatuur van 2 °C. Het precieze elektronische besturingssysteem van de Dry Ager rijpingskast zorgt voor een nauwkeurige temperatuurregeling, die kan worden in gesteld in stappen van 0,1 °C. De vochtigheid wordt geregeld tussen de 60-90%, zonder dat er watertoevoer nodig is. Het perfect gecontroleerde microklimaat zorgt keer op keer voor super mals vlees.

DRY AGED KAST BESTELLEN? LEVERING IN 24-48 UUR

Vandaar vóór 15.00 uur bestellen, betekent vaak morgen al vlees rijpen. Wij leveren onze dry aged kasten uit voorraad binnen 24-48 uur. Standaard kunt u rekenen op één jaar garantie. Heeft u vragen over de Dry Ager of wilt u er zeker van zijn dat u het juiste model aanschaft? Onze verkoopadviseurs staan via de chat, telefoon en e-mail voor u klaar. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak langskomen in onze showrooms. Met zes vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt.