HAKTO bakwanden en frituurovens,kent u ze al?

Bezoek de HAKTO site op www.hakto.nl 


Een nog snellere en hygiënische bereiding van frites, snacks en fast-food!

Bakwanden en frituurovens van HAKTO. Efficiënt, betrouwbaar, veilig, mooi en daarnaast probleemloos. Door de talrijke uitvoeringsmogelijkheden worden deze bakwanden op uw wensen afgesteld.

Een hoge of lage afzuiging, een ingebouwde vetfilterinstallatie of een ingebouwde bak- of grillplaat. Gebruik een Bain-Marie voor het koelen, warm houden of verhitten van uw gerechten. Bedien uw apparatuur op de meest ideale werkhoogte met de digitale ingebouwde displays en magnetronschappen. Het is allemaal mogelijk.  

Alle delen van de bakwanden en frituurovens, zoals het blad, de bovenbouw en de uitneembare frites uitschepbak worden vrijwel altijd  uitgevoerd in roestvaststaal materiaal.

Wij leveren maatwerk. Dit betekent dat u zelf uw eigen unieke bakwand samenstelt. Vrijwel iedere combinatie is mogelijk. De samenstellingsmogelijkheden van HAKTO zijn:

Frituurpot
De wanden van de frituurpot zijn naadloos samengeperst en zijn 4 mm dik.  Daarnaast is de ronde frituurpot voorzien van zware warmteoverdrachtsribben die zorgen voor een optimale warmteverdeling, minimale warmteverlies en een maximale capaciteit. De frituurpot is verkrijgbaar in diverse maten, namelijk: een diameter van 38 of 44 cm.

Verchroomde bakplaat
Op deze bakplaat kunnen verschillende soorten gerechten, zoals vlees en vis, direct na elkaar worden gebakken. Een bijkomend voordeel van deze bakplaat is dat hij gemakkelijk schoon te houden is. De plaat is thermostatisch regelbaar tot wel 275° C . Ook kunt u kiezen voor een temperatuurregeling in 2 zones. Deze plaat is in verschillende maten te verkrijgen: 35x50 cm, 50x50 cm en 80x50 cm.

Bain-Marie
In deze waterbak (warm of koud) kan een pan met gerechten geplaatst worden om de temperatuur te doen dalen of juist verhogen. Het temperatuurbereik van de Bain-Marie is 90° C. De Bain-Marie is bijvoorbeeld te gebruiken voor het laten afkoelen van siropen of het laten smelten van chocolade. U kunt een keuze maken uit 2 modellen, namelijk: 1/1 en 1 ½ GN.

Gaskomfoor
Het gaskomfoor is in het bezit van twee gegoten aluminium branders, waarvan de branderdoppen afneembaar zijn. Daarnaast is de gaskomfoor leverbaar met een grote werklade in de onderbouw.      

Spoelbak
De spoelbak wordt afgesteld op de door u gewenste werkhoogte. De spoelbak wordt inclusief plug en kraan geleverd. 

RVS  werkdeel
De grootste voordelen van RVS  zijn  voornamelijk de materiaalsterkte, warmtegeleiding en het gemak in schoonmaak. Het werkdeel is ideaal voor het plaatsen van bijvoorbeeld een contactgrill. Het werkdeel is optioneel leverbaar met één (of meerdere) grote en kleine lade(s) in de onderbouw. Daarnaast is het werkblad ook verkrijgbaar in kunststof.

Visbakketel
De visbakketel is leverbaar in verschillende maten:
– Grote pan (68 x 46 cm), leverbaar met 2 grote of 3 kleine manden.
– Kleine pan (46x46 cm), leverbaar met 2 kleine manden.            

Zowel de frituurpot, als het gaskomfoor en de visbakketel zijn leverbaar in aardgas of propaan. Informeer naar de overige inbouwopties.

De HAKTO bakwanden zijn voorzien van een CE-markering, dit houdt in dat de HAKTO bakwand voldoet aan de gestelde eisen – veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming –. HAKTO hanteert een optimaal energiezuinig beleid en streeft naar een uitermate goede prijs-kwaliteitverhouding. Door de snelle aanpassing en precisie van de thermostaat beschikken de bakwanden over een laag energieverbruik en een optimaal bakresultaat. Met de geautomatiseerde opwarmingscyclus van de bakwand wordt het opstarten vereenvoudigd en de levensduur van het vet verlengd.   

Buiten het feit dat u een kwaliteitsproduct aanschaft, bent u verzekerd van een gedegen advies en uitstekende service. Adviseurs in onze showroom helpen u graag. Alle HAKTO bakwanden komen uit eigen fabriek, waardoor er snel en probleemloos nieuwe onderdelen kunnen worden geleverd. Voor storingen en problemen beschikken wij over een landelijke opererende service met goed opgeleide monteurs.

Heeft u na het lezen nog vragen of wilt u meer informatie over de HAKTO bakwand. Neemt u dan gerust contact met ons op of bezoek één van onze vestigingen.                                     

Bekijk hier de Hakto bakwanden in onze webshop.