Een bakrendement van meer dan 94%.

Bezoek de Frylogic site op www.frylogic.nl


De bakwand beschikt over een geavanceerd verbrandingssysteem waardoor het baksysteem in dezelfde tijd een grotere hoeveelheid producten zal bakken!

Ergonomische aspecten als gezond- en veiligheid staan als hoogste prioriteit voorop bij het samenstellen van de bakwand. Daarnaast wordt er aandacht geschonken aan de unieke vormgeving van de producten. Door middel van de moderne soft-touch bedieningspanelen bent u voortdurend op de hoogte van het proces en het bakvermogen van de friteuse. De friteuse beschikt over een afzuigkap met roestvaststalen vlamwerende filters. Boven de afzuiging bevindt zich een frites uitschepbak en een schap.

Wij leveren maatwerk. Dit betekent dat u zelf uw eigen unieke bakwand samenstelt. Vrijwel iedere combinatie is mogelijk. De samenstellingsmogelijkheden zijn:

Fry Logic friteuse
De frituurketel van de Fry Logic is voorzien van een buizenconstructie die de gehele frituurpot gelijkmatig verwarmd. Door de warmtestroming ontstaat een goed verdeelde warmteoverdracht naar het frituurvet. De nauwkeurige temperatuurbeheersing helpt mee om de levensduur van het vet te verlengen en overbelasting van het vet te voorkomen. De hitte passeert langs de buizen en via de achterwand leiden ze naar een oppervlak waar ook het laatste restje warmte wordt gebruikt. De aansturing van de brander en de ventilator zorgen voor een optimale gas- / luchtverhouding. Met als gevolg dat de frituurketel een lage NOX uitstoot en voor een zeer grote verbranding zorgt met een bakrendement van meer dan 94%.

Bain-Marie
In deze waterbak (warm of koud) kan een pan met gerechten geplaatst worden om de temperatuur te doen dalen of juist verhogen. Het temperatuurbereik van de Bain-Marie is 90° C. De Bain-Marie is bijvoorbeeld te gebruiken voor het laten afkoelen van siropen of het laten smelten van chocolade. U kunt een keuze maken uit 2 modellen, namelijk: 1/1 en 1 ½ GN.

Spiegelbakplaat
Verschillende soorten gerechten (bijv. vis en vlees) kunnen direct na elkaar worden gebakken. Daarnaast is deze plaat gemakkelijk schoon te houden. De spiegelbakplaat is verkrijgbaar in de maat 395x520.

Gaskomfoor
Het gaskomfoor is in het bezit van twee gegoten aluminium branders, waarvan de branderdoppen afneembaar zijn. Daarnaast is de gaskomfoor leverbaar met een grote werklade in de onderbouw.      

Scoop (verwarmd of onverwarmd)
Een  unit die ideaal te gebruiken is voor het warmhouden van bijvoorbeeld frites, aardappelschijfjes, etc. De gerechten worden middel het infrarood element – die bevestigd is aan de achterzijde van de unit – warm gehouden. Aan de binnenkant is een geperforeerde bodem aangebracht, ideaal te gebruiken voor het uitlekken van gerechten.  

Neutrale unit (met deur of laden)
Deze unit is vervaardigd uit RVS materiaal en is leverbaar met deuren of laden. Zonder deuren en laden behoort ook tot de mogelijkheden.            

De Fry Logic bakwand kan ook worden uitgerust met onder andere de volgende items:
De kookcomputer: met deze computer bent u constant op de hoogte van de temperatuur-, olie- en vet status.
Bakjesdispenser: bakjes zijn eenvoudig, snel en binnen handbereik op de werktafel. Dit wordt mogelijk gemaakt door het automatische doorschuifsysteem.
·    Koel units: gekoelde units voor het bewaren van frites en snacks.

Uw directe voordeel van de Fry Logic: een lagere werkdruk, kortere wachttijden en een hogere omzetsnelheid. Daarnaast is de Fry Logic door de volgende items een aanzienlijke verbetering voor uw onderneming:
·    Grotere productiecapaciteit;
·    Lagere energieverbruik, tot wel 70%;
·    Makkelijk en effectieve schoonmaak;
·    Een compleet element.


Door het effectieve gebruik van aardgas kan een lage milieubelasting worden gerealiseerd, waardoor de Fry Logic bakwanden zijn voorzien van een kwaliteitskeurmerk, namelijk: Gaskeur Schonere Verbranding. Het SV-label betekent dat de bakwand beschikt over een geavanceerde verbrandingstechnologie, waardoor de uitstoot van schadelijke stoffen zoals NOX (stikstofoxide) zo laag mogelijk wordt. Met als gevolg dat de bakwand voor een schonere verbranding zorgt met een uitzonderlijk bakresultaat.  

Met de Fry Logic introduceert Hakvoort Professional (voorheen Hakvoort Horeca) een revolutionair gepatenteerd frituurconcept. Na jaren van research heeft Hakvoort Professional als eerste ter wereld het HR-label voor een friteuse verkregen. Het rendement van deze gepatenteerde vinding ligt op meer dan 94%. Dit is gemiddeld 50% hoger dan de conventionele friteuses.

Buiten het feit dat u een kwaliteitsproduct aanschaft, bent u verzekerd van een gedegen advies en uitstekende service. Adviseurs in onze showroom helpen u graag. Voor storingen en problemen beschikken wij over een landelijke opererende service met goed opgeleide monteurs.

Bekijk hier de Fry Logic bakwanden.