Viskoelingen

Met de viskoelingen van Hakvoort Professional blijft de kwaliteit en smaak van uw vis goed behouden!

          downloads/vis1.jpg

Een viskoelkast is ideaal voor een drukke horecazaak die veel vis bereid en hygiënisch te werk wil gaan. Maar wat zijn de voordelen van een speciale viskoelkast?

    

Door uw vlees- en visproducten te scheiden zorgt u ervoor dat de geuren gescheiden blijven. Zo kan er geen visgeur over gaan op het vlees. Naast het feit dat u de geuren van uw vlees- en visproducten gescheiden houdt, biedt het scheiden van vis meer voordelen. Vele producten verschillen van bewaartemperatuur. Zo moet verse groente bewaard worden op temperatuur tussen de 8 en 10 ºC, terwijl vis tussen de 0 en 2 ºC bewaard moet blijven. 

 

Bovendien verschilt het bewaren van vlees met dat van vis, vis heeft een hogere vochtigheidsgraad nodig. Een viskoeling beschikt over een speciale gecoate verdamper om corrosie tegen te gaan en de koelingen zijn uitgerust met speciale visbakken om vis gemakkelijk op te slaan. In deze visbakken zit een verhoogde geperforeerde bodem om dooiwater op te vangen.

 

Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk de viskoelingen nu in onze webshop!

 
            downloads/vis2.jpg