Visbakkers

Een laag energieverbruik en een optimaal bakresultaat

De visbakwand van HAKTO is uitermate geschikt voor het bakken van vrijwel alle vissoorten. Door de compactheid is de visbakker plaatsbaar in professionele visrestaurants, maar tevens ook inbouwbaar in verkoopwagens.

Optioneel is de visbakwand leverbaar met bakplaat, bain-marie of vetfiltersysteem. De rechthoekige visbakketel zorgt voor een grote bakcapaciteit en een hoge kwaliteit eindproduct. Naast het bakken van vissoorten wordt de visbakwand ook wel gebruikt voor het bakken van oliebollen. De visbakwand is thermostatisch regelbaar en kan zowel elektrisch als op aardgas en propaan gemaakt worden.

HAKTO streeft naar een uitermate goede prijs- kwaliteitverhouding waardoor de visbakwanden worden voorzien van het CE kwaliteitskeurmerk. Daarnaast hanteert HAKTO een optimaal energiezuinig beleid. Door de snelle aanpassing en precisie van de thermostaat beschikken de bakwanden over een laag energieverbruik en een optimaal bakresultaat. Met de geautomatiseerde opwarmingscyclus van de bakwand wordt het opstarten vereenvoudigt en de levensduur van het vet verlengd.


Buiten het feit dat u een kwaliteitsproduct aanschaft, bent u verzekerd van een gedegen advies en uitstekende service. Adviseurs in onze showroom helpen u graag. Alle HAKTO bakwanden komen uit eigen fabriek, waardoor er snel en probleemloos nieuwe onderdelen kunnen worden geleverd. Voor storingen en problemen beschikken wij over een landelijke opererende service met goed opgeleide monteurs


Link naar webshop: http://www.hakpro.nl/visbakkers-cC1804