Verkoopwagens

Optimale omzet in een compacte ruimte

Heeft u een kaaswagen, loempiawagen, viswagen, snackwagen, kipwagen, banketwagen of een andere promotiewagen en bent u op zoek naar de juiste inrichting? Dan is Hakvoort Professional uw ideale partner.

Er zijn in ons assortiment uiteenlopende producten die uitstekend geschikt zijn voor het gebruik in een verkoopwagen. Zo is er de Hakto bakwand die door de talrijke uitvoeringsmogelijkheden specifiek op uw wensen wordt afgestemd. Kiest u voor een hoge of lage afzuiging, een ingebouwde vetfilterinstallatie of een ingebouwde bak of grill plaat. De apparatuur is eenvoudig te bedienen op de meest ideale werkhoogte met een digitaal ingebouwd display. Ondanks de beperkte ruimte in iedere verkoopwagen, is door het maatwerk-principe vrijwel alles mogelijk!

Eén van onze klanten;Event Catering uit Emmeloord is een graag geziene gast op diverse grote evenementen, in zowel binnen- als buitenland. Denk aan de TT in Assen, maar ook het immense rockfestival Rock am Ring in Duitsland. Hun verkoopwagens zijn ingericht door Hakvoort Professional, die voor het bedrijf de Hakto frituurbakwanden installeert in de zeer diverse wagens. De wagens van Event Catering zijn perfecte voorbeelden van hoe Hakvoort werkt: flexibel en op maat. Want geen verkoopwagen is gelijk.

Hakvoort produceert de Hakto bakwanden in haar eigen fabriek. De klant hoeft eigenlijk maar één ding te doen: de verkoopwagen in de werkplaats van Hakvoort parkeren. Daarna gaan onze medewerkers aan de slag. Afwijkende maten, rare hoekjes of speciale wensen in het gebruik vormen geen enkel probleem. Hakvoort beschikt over een eigen tekenkamer en eigen fabriek en kan vanuit het ontwerp de productie direct aansturen.

Wij denken graag met u mee op allerlei vlakken. Denk aan vermogen in de verkoopwagens: Hakvoort zorgt ervoor dat bijvoorbeeld frituurinstallaties te allen tijde piekcapaciteit kunnen opvangen. Wij weten dat er hoge eisen worden gesteld aan frituurbakwanden. Natuurlijk moeten de mensen in de verkoopwagen er goed mee kunnen werken, maar ze moeten bovenal ook veilig en probleemloos zijn.

Probleemloos. Want de klanten die met verkoopwagens werken, komen per slot van rekening op plekken die normaliter niet gemakkelijk bereikbaar zijn. Denk aan de festivalterreinen waar Event Catering komt. Dan moet een wagen inclusief de frituurbakwand tegen een stootje kunnen. En gaat er toch iets stuk, dan is een onderdeel ook bijzonder snel te vervangen. Voor storingen kan de klant altijd terecht bij een van de landelijk werkende monteurs. Op die manier zorgen wij ervoor dat verkoopwagens altijd in bedrijf zijn.

 http://www.hakpro.nl/search.html?keyword=hakto+bakwand