Vaatwaskorven

Een optimaal vaatwasresultaat!

Onze professionele vaatwasser korven zijn van hoge kwaliteit, hebben een functioneel ontwerp en zijn zeer praktisch in gebruik. Iedere vaatwaskorf heeft zijn eigen functie. Hierdoor bereikt u een optimale inhoud en wasresultaat. Bovendien is de kans op breuken in uw servies het kleinst.

Ons assortiment bestaat uit vaatwasser rekken geschikt voor: borden, bestek, kopjes, soepkommen, glazen, dienbladen, bekers, enzovoort. Ook bieden wij universele vaatwasser korven waarin u uw gewenste servies kunt plaatsen.

De meeste vaatwasser korven zijn van kunststof en verkrijgbaar in vele kleuren, zoals blauw, rood, wit, grijs en groen. Naast de vele beschikbare kleuren zijn de korven ook in diverse afmetingen beschikbaar. Zo hebben wij 16-vaks glazenkorven, maar ook 49-vaks. In onze bordenkorven kunt u, afhankelijk van de grootte, 12, 14 of 16 borden kwijt. Onze koppenkorven zijn verkrijgbaar met een grofmazige bodem, rekken of vakken.

Vele vaatwaskorven bieden een unieke 4-in-1 oplossing: één systeem voor reiniging, opslag, identificatie en transport. De inhoud wordt in de korf gereinigd en kan, zonder om te pakken, worden opgeslagen of op transport. Dit zorgt voor veel efficiëntie. Bovendien kunnen deze vaatwaskorven tot 1 compartiment gebouwd worden. Dit zorgt ervoor dat servies niet in contact komt met vuil en er zo dus geen bacteriën bij kunnen.

Naast vaatwaskorven bieden wij ook bestekcilinders, deksels en korven transport- en opslagwagens.

Bekijk ons totale assortiment nu in onze webshop!