Uitgiftebuffetten

Professioneel en op maat gemaakt

Presenteer uw producten op de meest professionele manier en houdt het perfect op temperatuur met de uitgiftebuffetten van Ovri. Te weten de Euroline en het Budgetline buffet.  

Hakvoort Professional biedt u een scala aan mogelijkheden om uw eigen unieke uitgiftebuffet samen te stellen. Het zelfsamengestelde uitgiftebuffet zal een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfsimago.

Met de uitgiftebuffetten van de Ovri Euroline creëren wij een “taylor-made” buffet, waarin rekening wordt gehouden met vrijwel al uw wensen.  De open onderbouw is volledig vervaardigd uit roestvrij staal en voorzien van één roestvrijstalen tussenschap. De uitgiftebuffetten van de Ovri Euroline worden standaard geleverd met een roestvrijstalen blad. Afhankelijk van uw voorkeur zijn ook bladen van graniet, caesarstone en corian leverbaar.  

Verder kan het buffet uitgerust worden met

Trayrail
Met de trayrail is het langdurig vasthouden van dienbladen verleden tijd. Dienbladen met voedsel en dranken kunnen op dienbladen eenvoudig worden verschoven door middel van de trayrail.  Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor een open trayrail of gesloten trayrailblad. Met de trayrail garanderen wij u een optimale versnelling van het zelfbedieningsproces.

Koelvitrine
De koelvitrine is geschikt voor het koelen van gerechten en dranken. De koelvitrines kunnen geleverd worden in twee uitvoeringen; namelijk een koelvitrine met verstelbare flessenbakbodem en een koelvitrine met vaste flessenbak. De koelvitrine is voorzien van vele functies zoals bijvoorbeeld digitale temperatuurregeling, ontdooicyclus en vitrineverlichting. Afhankelijk van uw voorkeur zijn er inbouwopties van 3 x 1/1 GN en 4 x 1/1 GN.

Gekoelde flessenbak
De gekoelde flessenbak dient voor het koel houden van dranken. In tegenstelling tot de koelunits wordt deze unit zonder vitrine, maar naar keuze met of zonder glas-opstand geleverd.
De gekoelde flessenbakunit wordt alleen geleverd in 4 x 1/1 GN maatvoering.

Neutrale vitrine
De neutrale vitrine kan worden gebruikt voor de presentatie van vrijwel ieder product, zonder dat deze op een bepaalde temperatuur moet blijven. De unit wordt vervaardigd uit gehard glas en roestvrijstalen geborstelde plaat. De unit wordt geleverd met een enkel tussenschap en vitrineverlichting met of zonder warmtebron.
Afhankelijk van uw voorkeur zijn er inbouwopties van 3 x 1/1 GN en 4 x 1/1 GN.


Warmhoudvitrine
De warmhoudvitrine beschikt over vrijwel dezelfde functies als de neutrale vitrine. De warmhoudvitrine is voorzien van de extra functie; regelbare halotherme hittestraling.  Hiermee kunt u de gewenste hitte handmatig afstellen. In het buffetblad kan tevens een bain-marie bak geplaatst worden. In deze waterbak (warm of koud) kan een pan geplaatst worden met gerechten om de temperatuur te doen dalen of juist te verhogen. De units zijn voorzien van een vul- en aftapkraan en de temperatuur is thermostatisch regelbaar. Uiteraard kan de warmhoudvitrine ook zonder bain-marie bak geleverd worden. Afhankelijk van uw voorkeur zijn er inbouwopties van 3 x 1/1 GN en 4 x 1/1 GN. De Bain-Marie, met of zonder glasopstand is leverbaar in 2/1 GN, 3 x 1/1 GN en 4 x 1/1 GN. De Bain-Marie zonder volksopstand is leverbaar in 1/1 GN, 2/1 GN, 3 x 1/1 GN en 4 x 1/1 GN.

Neutrale unit
De neutrale unit is vervaardigd van RVS materiaal en leverbaar in verschillende lengtes. Tevens kunnen er in de units één of meerdere inbouwlades gebouwd worden.

Kassa-unit
De kassa-unit dient voor het afrekenen van producten. De kassa-unit kan geplaatst worden in het buffet of in een vrijstaande opstelling.

 Hoekelementen
Speciale hoeksteunen maken het mogelijk om buffetten onder verschillende hoeken op te stellen. Afhankelijk van uw voorkeur kunnen wij hoeksteun leveren van 45 en 90 ⁰. Tevens  zijn ook ronde hoeksteun leverbaar.

Lowerator unit
Een lowerator unit beschikt over een veer waardoor de stapels servies naar boven veren als er een bord wordt afgehaald. De werkhoogte blijft dus steeds gelijk. De units zijn in zowel onverwarmd als verwarmd type leverbaar.

Naast het samenstellen van een compleet uitgiftebuffet, leveren wij ook losse apparatuur voor een professioneel uitgiftebuffet; de zogenoemde 'drop-in lijn'. De losse apparatuur kan op vrijwel elk soort oppervlakte gemonteerd worden.

Warmhoudplaat
De warmhoudplaat is in diverse uitvoeringen leverbaar, variërend van 1/1 GN tot 5 x 1/1 GN. Afhankelijk van het type, beschikt de vitrine over een maximum temperatuurbepaling van +85ºC. De temperatuur is digitaal in te stellen en af te lezen door middel van een digitale uitlezing. Het waterniveau in de tank wordt automatisch op peil gehouden door de verbinding van de vaste muuraansluiting.

Bain-marie units
De bain-marie units zijn in diverse uitvoeringen  leverbaar variërend van  2 x 1/1 GN, 3 x 1/1 GN en  4x 1/1 GN.

Keramische kookplaat
Deze keramische kookplaat heeft, afhankelijk van het type, een maximum temperatuur van +120ºC en is in te stellen door middel van een digitale thermostaat. De kookplaat biedt een snelle verhitting van de zones en een groot schoonmaak gemak.

Gekoelde koelbakken, koelplaten en  koelvitrines
De koelbakken, kookplaten en koelvitrines zijn uitermate geschikt voor het gepresenteerd koelen van dranken en voedsel.

De koelbak is geïsoleerd en voorzien van een afvoer. De temperatuur kan digitaal worden ingesteld en uitgelezen. De units zijn in diverse uitvoeringen  leverbaar variërend van  2 x 1/1 GN, 3 x 1/1 GN en  4x 1/1 GN.

De koelvitrine is aan de voorzijde voorzien van gehard glas. De achterzijde is voorzien van 2 schuifdeuren.  De vitrines zijn in diverse uitvoeringen leverbaar variërend van  2 x 1/1 GN, 3 x 1/1 GN en  4x 1/1 en 5x 1/1 GN. De temperatuurbepaling van bovenstaande gekoelde units en vitrine ligt tussen de -1ºC en +5ºC.

De koelvitrine is uitgevoerd in roestvrijstaal. De temperatuur is digitaal regelbaar van -10 tot -3ºC. Voorzien van een statische koeling. De koelvitrine is verkrijgbaar in verschillende maten.

De temperatuur kan bij zowel de koelbak, plaat en vitrine digitaal worden ingesteld en uitgelezen.

Middenschotten
De middenschotten dienen voor bescherming van de producten en dragen zorg voor maximale hygiëne. Glazen middenschotten zijn leverbaar in zowel gebogen of front- vorm.  Daarnaast kunt u kiezen of het ademschot voorzien wordt van verlichting. Hiervoor wordt voornamelijk gekozen bij het presenteren van voedselproducten. Het ademschot is verkrijgbaar in verschillende maten. Tevens kunt u kiezen voor een gemonteerde warmtebron. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor het presenteren van warme gerechten als bijvoorbeeld vlees en vis.

Neutrale vitrine units
De neutrale unit is vervaardigd van RVS materiaal en leverbaar in verschillende lengtes. Tevens kunnen er in de units één of meerdere inbouwlades gebouwd worden.

Warmhoudvitrine
De warmhoudvitrine draagt zorg voor het optimaal behouden van energie. De warmhoudvitrine is verkrijgbaar in verschillende maten. Afhankelijk van de gekozen vitrine-unit.

Naast het Euroline buffet biedt Hakvoort Professional het budgetline buffet. Het budgetline buffet is net als het Euroline buffet vervaardigd van roestvrijstaal materiaal en tevens bekleed met volkern materiaal. Door de vele voorgeproduceerde modellen is het realiseren van een zeer scherpe prijs mogelijk.

Tevens is er ook bij het Budgetline buffet een mogelijkheid tot het inbouwen van drop-in apparatuur. Het onderscheid in beide lijnen is dat het Euroline buffet speciaal op maat wordt geproduceerd. Het Budgetline buffet beschikt daarentegen over voorgeproduceerde modellen. Mede hierdoor is de realisatie van scherpe prijs bij de budgetline mogelijk.

LET OP: Drop in apparatuur van het Euroline buffet kunnen niet worden toegepast op het Budgetline buffet.
Bij het samenstellen van een meubel, dient er rekening te worden gehouden welke apparatuur waar geplaatst wordt en hoe het geplaatst dient te worden. Hieronder enkele aandachtspunten:
1.    Aan- en afvoer van het water elektrisch
2.    Voorziening elektrisch
3.    Bediening is toegankelijk en/of aan de juiste zijde
4.    Plaatsen van rooster voor- en achterzijde
5.    Volledig en precieze plaatsing in het standaard frame

Informeer naar de overige inbouwkeukens en afmetingen.

Bekijk ons assortiment van uitgiftebuffetten.