Slagroommachines

De lekkerste slagroom voor uw taart, gebak of ijs!

Slagroom is de perfecte topping voor op een gebakje, taart of ijs. Echt lekkere slagroom wordt gemaakt met een professionele slagroommachine. Bovendien zorgt deze voor extra omzet mogelijkheden met een hoge marge.

Een professionele slagroommachine geeft meer opslag en de vetbolletjes beschadigen minder, waardoor de slagroom langer stevig blijft en minder snel uitzakt. In vergelijking met een slagroomkidde met spuitpatroon, zorgt een professionele slagroommachine voor een veel stabielere slagroom.

Doordat de consument steeds hogere eisen stelt aan het eindproduct is het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met de verwerking van slagroom. Hierbij spelen de juiste verwerkingstemperatuur en de optimale conditie van de verwerkingsapparatuur een cruciale rol.

Reinigen van slagroommachines:
Naast het dagelijks schoonmaken van de slagroommachine, is een wekelijkse reiniging noodzakelijk om de machine optimaal te laten werken en een bacterieel veilig product te garanderen. Dit gebeurt middels water en desinfectiemiddel.

Met een uitneembare tank in de slagroommachine is het schoonmaken vergemakkelijkt. Dit zorgt voor optimale hygiëne.

Bekijk nu ons assortiment van slagroommachines in de webshop.