Scheepvaart

Ook aan boord de beste apparatuur

In ons assortiment hebben wij kooklijnen die speciaal ontwikkeld zijn voor het gebruik in de beroepsscheepvaart waaronder transportschepen, marinefregatten, privéjachten, cruiseschepen etc. Deze kooklijnen in scheepsuitvoering zijn vervaardigd van AISI 304 roestvrijstaal waardoor het bestendig is tegen invloed van de zeelucht. Dit zorgt uiteraard voor een lange levensduur van uw apparatuur.

Binnen onze kooklijnen zijn er veel verschillende mogelijkheden waardoor het mogelijk is om voor ieder schip de juiste keuken samen te stellen. Van een kleine pantrykeuken tot een keuken waarin voor grote groepen maaltijden moeten worden bereid.

Uiteraard is er naast de uitgebreide kooklijn voor de scheepvaart ook andere apparatuur aanwezig in ons assortiment dat uitermate geschikt voor het gebruik in de beroepsscheepvaart. U kunt hierbij denken aan koffiezetapparatuur, magnetrons en koel- en vries apparatuur.

Bij Hakvoort Professional vindt u dé juiste apparatuur in scheepsuitvoering. Vraag onze adviseurs naar de uitgebreide mogelijkheden.


U kunt hier alvast een kleine selectie bekijken van projectreferenties.