Pizza apparatuur

Beleef het authentieke Italiaanse pizzabakken

Deegmengers

Spiraalkneder, planeetmenger of zoals zo vaak wordt gezegd een deegmenger. Een handig en efficiënt keukenapparaat om uw deeg in de juiste hoeveelheid te mengen tot een goed geheel. Hakvoort Professional heeft veel verschillende modellen en merken in het assortiment van mengers. Vraag ons naar de verschillen van de modellen en de mogelijkheden.

Pizza ovens Cuppone
Cuppone produceert sinds 1963 pizzaovens van de allerhoogste kwaliteit. Ovens waarmee u niet alleen verzekerd bent van de hoogste betrouwbaarheid en een lange levensduur, maar ook van het allerbeste afbakresultaat. Al meer dan 30 jaar worden deze ovens door Hakvoort Professional geïmporteerd voor de Nederlandse markt. Inmiddels werken duizenden pizzabakkers dagelijks tot volle tevredenheid met dit kwaliteitsproduct.

Technologie, kwaliteit en design. Drie woorden die bij de verschillende modellen pizzaovens van Cuppone past.  Voor elke keuken en wens is er een ideale oven.

Pizza oven Cuppone GIOTTO
Leek er niets meer te verbeteren aan het afbakken van pizza's, na al die jaren ervaring komt Cuppone met de GIOTTO. Een nieuwe innovatieve oven die aanmerkelijk sneller afbakt en bovendien een zeer goed afbakresultaat heeft. Tijdens diverse wedstrijden zoals de World Championship in Salsomaggiore Terme en het Wereld Record Pizzabakken in Lausanne, is bewezen dat de pizza's die in de GIOTTO worden gebakken van de allerbeste kwaliteit zijn.

Pizza pletter
De pizzapletters van Cuppone bestaat uit een reeks van vijf modellen waarvan de grootste is geschikt voor pizza's met een diameter van 52 cm. De pizzapletters kenmerken zich door de hoge productiesnelheid van vierhonderd pizza's in één uur.  De machine zorgt voor een gelijkmatige vorm en dikte van het pizzadeeg. De dikte is eenvoudig aan te passen.  De machine is volledig geproduceerd in roestvrijstaal en voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen vereist door de wetgeving.

Bolmachine en portioneermachine
Perfecte bollen als voorbereiding op het bereiden van een Italiaanse pizza. De pizzabolmachine maakt ronde porties van uw deeg. Afhankelijk van het type waar u voor kiest is de capaciteit tot 4000 bollen per uur met een maximum van 1300 gram. Er zijn tevens machines waarbij naast de pizzabolmachine ook een portioneermachine in zit. Uiteraard zijn er ook losse portioneermachins verkrijgbaar.
 

Pizza bereidingstafels
Deze tafels worden ook wel pizzawerkbanken of gekoelde werkbanken genoemd. Ideaal om gerechten te bereiden op een gekoelde ondergrond en tegelijkertijd de mogelijkheid om voedsel binnen handbereik koel te bewaren.  Zeer geschikt voor de pizza bereiding.

Maxxfrost pizzawerkbanken  
De pizzawerkbanken van Maxxfrost zijn allemaal uitgevoerd in roestvrijstaal AISI 304 en zijn voorzien van een ruime onderkoeling en automatische ontdooiing. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Met granieten werkblad, ingrediëntenkoeler, lade voor pizzabollen en de keuze uit de hoeveelheid deuren en/of laden. Alle modellen beschikken over een digitaal display.

Mercatus pizzawerkbanken
De pizzavoorbereidingstafel van Mercatus is vervaardigd van roestvast staal AISI 304. Het werkblad is vervaardigd van graniet of roestvrijstaal. Net als bij de Maxxfrost pizzawerkbanken zijn ook hier verschillende varianten mogelijk qua laden en/of deuren de optioneel verkrijgbare ingrediëntenkoeling.  De temperatuur van de onderkoeling is digitaal instelbaar. De ontdooicycli worden volautomatisch geregeld. De motor voor het koelen is rechts onderin geplaatst met daarboven een ongekoelde of gekoelde gereedschapslade. De onderkoeling is voorzien van afgeronde hoeken, waardoor de tafel eenvoudig is te reinigen.

Bekijk alle pizza apparatuur in onze webshop.