Onderwijs

Voor een geslaagde keukeninrichting

In iedere tak van het het onderwijs kunnen wij voor u praktische oplossingen bedenken die ervoor zorgen dat ook uw leerlingen zich prettig voelen in een keukeninrichting die naadloos aansluit bij de opleiding. Onze know-how op het gebied van projecten in het onderwijs is niet opgemerkt gebleven. Bij veel onderwijsinstellingen vindt u een inrichting van Hakvoort Professional terug.

Graag willen wij ook uw partner zijn om tot het ideale voorstel te komen. Het inrichten van een keuken die perfect aansluit op de leerstof en het naleven van de HACCP regelgeving is een vak apart. Een adviserende partij op het gebied van keukeninrichtingen is dan erg belangrijk. Wij denken met behulp van uw input en onze know-how aan een goede routing en een juiste en duurzame apparaat keuze. Onze monteurs sluiten de apparatuur gebruiksklaar aan. Wij begeleiden u dus vanaf het begin tot het einde van de oplevering.

Een selectie van onze projectreferenties kunt u hier terug vinden.

Ontwerpen
Het inrichten van een keuken die perfect aansluit op de lesstof en die het naleven van de HACCP regelgeving vergemakkelijkt is vakwerk. Dit maakt een adviserende partij op het gebied van keukeninrichtingen en restauratieve voorzieningen onontbeerlijk. Hakvoort Professional kàn en wil deze partij graag zijn. Om een optimale prestatie neer te zetten is het van belang dat wij reeds in de aanloop van het inrichtingsproces betrokken worden. Wij kunnen door pro-aktief mee te denken en onze duidelijke tekeningen het tijdsbestek tussen het ontwerpen en uitvoeren vaak aanzienlijk verkorten. Hakvoort Professional sluit de apparatuur gebruiksklaar aan zodat wij voor u van begin tot eind aanspreekpunt kunnen zijn. Dit geeft duidelijkheid en scheelt aanzienlijk op uw budget.

Leerlingkooktafels
De indelingsmogelijkheden van leerlingkooktafels zijn wat betreft de indeling, apparatuur en bladkeuze groot.
Afhankelijk van de situatie kan er voor een rvs, Duropal, granieten of cesarstone blad worden gekozen. In deze bladen kunnen wij spoelbakken in verschillende maten en uitvoeringen monteren en natuurlijk is ook de kraankeuze zeer divers. De leerlingkooktafel kan voorzien worden van diverse soorten kookapparatuur en de onderbouw kan voorzien worden van open kasten, schuif- en/of draaideurkasten, ladeblokken, nissen, koel/vriesapparatuur, vaatwasser etc. De apparaatkeuze en de plaats waar de apparatuur wordt ingebouwd is hierdoor vrijwel grenzeloos. Hakvoort Professional heeft de leerlingkooktafels in de loop der jaren zodanig geïnnoveerd dat gebruiksgemak en duurzaamheid alsmede een hoog afwerkingsniveau voor ons vanzelfsprekend zijn. Er wordt ook goed nagedacht over de constructie zodat er hygiënisch gewerkt kan worden en technisch onderhoud tot een minimum beperkt blijft. De leerlingkooktafels van Hakvoort Professional bieden u gegarandeerd een jarenlang gebruiksgemak.

Voedselveiligheid ook in leskeukens van groot belang
Hygiënecodes zijn er op gericht om de voedselveiligheid te borgen. Niet enkel voor de restauratievevoorziening in het onderwijs, maar ook voor de leskeukens is het erg belangrijk. Voedselveilig werken is noodzakelijk en moet vanzelfsprekend zijn. In de aanloopfase van een project houden onze adviseurs steeds rekening met de hygiëne en veiligheid volgens de nieuwste HACCP (Hazard Analyses Critical Control Points) richtlijnen. Hiermee is een belangrijke stap gezet in het veilig werken met voedsel voor uw leerlingen en personeel.

Neem voor uitgebreide informatie, een offerte of een kennismakingsgesprek contact op met ons hoofdkantoor in Emmeloord op telefoonnummer 0527-635635 en vraag naar de onderwijs specialist voor uw regio.