Het laatste nieuws

 • Onthulling tijdens Horecava: ViVo bakwand met transferfrituur

  Tijdens de Horecava 2017 was de ViVo bakwand een primeur in de bakwanden stand van Hakvoort Professional. Tijdens de Horecava 2018 wordt er een uitbreiding gepresenteerd: De ViVo bakwand met transferfrituur.

 • Extra afzetruimte: een must tijdens de drukke feestmaand

  Een overvolle agenda. De luxe van de feestdagen en de uitdaging voor iedere chef-kok. De horecakeuken staat in de feestmaand extra onder druk. Een strakke mise en place en een soepele, georganiseerde doorgifte is een must. Elk hoekje in de keuken zal maximaal benut moeten worden. Afzetruimte die in deze drukke dagen snel te kort schiet. Hiervoor hebben we de oplossing!

 • De nr. 1 vleesrijpingskast ter wereld, nu bij Hakvoort Professional

  Het wordt door kenners wel het lekkerste vlees genoemd: droog gerijpt vlees. Een techniek die vroeger door slagers werd toegepast is nu een trend in (steak)restaurants. Met de komst van de Dry Ager is het eenvoudiger dan ooit om droog gerijpt vlees te maken.

 • Nieuw: Crushed Ice Bakken

  Nieuw in ons assortiment: Crushed ice bakken. De bakken zijn ideaal voor koude dranken, desserts, vis en vele andere producten die gekoeld moeten blijven maar toch om een mooie presentatie vragen.

 • Beste friet van Nederland wordt gebakken in een Hakto bakwand

  “We zijn meer dan blij met deze uitslag. We hadden wel verwacht dat we hoog zouden eindigen.” Dit was de eerste reactie toen we Marco Poel, eigenaar van het Swolsch Friethuys, feliciteerden met het winnen van de AD Friettest 2017. Een beetje arrogantie mag volgens de Zwolse ondernemer wel. Wat wil je ook als de jury je friet beoordeelt met ‘Subliem’.

Naar het nieuwsarchief