Het laatste nieuws

 • Nieuw: Crushed Ice Bakken

  Nieuw in ons assortiment: Crushed ice bakken. De bakken zijn ideaal voor koude dranken, desserts, vis en vele andere producten die gekoeld moeten blijven maar toch om een mooie presentatie vragen.

 • Beste friet van Nederland wordt gebakken in een Hakto bakwand

  “We zijn meer dan blij met deze uitslag. We hadden wel verwacht dat we hoog zouden eindigen.” Dit was de eerste reactie toen we Marco Poel, eigenaar van het Swolsch Friethuys, feliciteerden met het winnen van de AD Friettest 2017. Een beetje arrogantie mag volgens de Zwolse ondernemer wel. Wat wil je ook als de jury je friet beoordeelt met ‘Subliem’.

 • IJsmakers: een stukje New York in Meppel

  Geïnspireerd vanuit New York, opende Ilan Naskar in 2013 zijn eerste eigen ijswinkel in Meppel: IJsmakers. Met succes. Na een grote verbouwing is de oppervlakte nu verdubbeld. In samenwerking met Hakvoort Professional in Emmeloord wordt de uitbreiding gerealiseerd. 

 • Uitnodiging: Demodag Moretti Forni Pizzabandoven

  Graag nodigen wij u uit voor een apparatuur demonstratie. Deze keer zal de Moretti Pizzabandoven in onze demokeuken worden gedemonstreerd. Deze snelle en multi-inzetbare pizzabandoven zal doorlopend worden uitgelegd aan geinteresserde klanten en relaties.

 • Terras inspiratiedag in Venlo

  Bent u door het mooie weer van de afgelopen dagen ook al in stemming gekomen om uw terras weer in orde te maken?

  Hakvoort Professional Zuid in Venlo is uw uitgelezen partner om het maximale rendement uit uw terras te halen. Zowel in tevredenheid als in €€€. Maandag 27 Maart 2017 organiseren Hakvoort Professional & Homint op de Venrayseweg 44 in Venlo, de Terras Inspiratiedag. In een tijdsblok van 1½ uur doorloopt u het volledige programma:

Naar het nieuwsarchief