Het laatste nieuws

 • 11 nieuwe servicewagens in gebruik genomen

  De technische dienst van Hakvoort Professional draait op volle toeren. Om de plaatsings- en servicemonteurs elke dag goed op pad te sturen, zijn er 11 nieuwe bedrijfswagens aangeschaft. Onze wensen zijn door Wensink vertaald in de Mercedes Vito en Sprinter. Vandaag kreeg plaatsingsmonteur Jan Wardenier de sleutels van zijn 11de bus uitgereikt. De monteur is 33 jaar bij ons in dienst wat dit moment 3x feestelijker maakte.

 • Showroom van Hakvoort en Homint in Venlo transformeert in Experience Center

  De showroom van Hakvoort Professional en Homint in Venlo is grondig onder handen genomen. Zowel aan de binnen als buitenzijde is het pand volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Met als resultaat: Een Experience Center waar de foodprofessional inspiratie kan opdoen als het gaat om horeca-apparatuur en inrichting.

 • Nieuw: Rubbens gecombineerde warmhoudplaat

  De beste manier om gerechten optimaal warm te houden 

  Rubbens heeft een nieuw apparaat aan haar assortiment toegevoegd. Het kwaliteitsmerk heeft haar productrange uitgebreid met de WHP-2, een gecombineerde warmhoudplaat en -lamp. De warmhoudplaat is met name geschikt voor uitgifte counters. Door het innovatieve ontwerp worden borden van zowel de boven als onderzijde verwarmd. Hierdoor blijven snacks, pizza’s, broodjes, vlees en andere maaltijden op een bord op de juiste temperatuur.

 • GEZOCHT: de oudste koeling van Nederland

  Win een nieuwe barkoeling met jouw oude koeling!
  Dat er barkoelingen zijn die 10 jaar meegaan verbaast koelingexpert Gamko niets… Maar het schijnt dat er nog veel oudere barkoelingen trouw hun dienst doen. Juist naar die barkoelingen is Gamko op zoek.

 • Onthulling tijdens Horecava: ViVo bakwand met transferfrituur

  Tijdens de Horecava 2017 was de ViVo bakwand een primeur in de bakwanden stand van Hakvoort Professional. Tijdens de Horecava 2018 wordt er een uitbreiding gepresenteerd: De ViVo bakwand met transferfrituur.

Naar het nieuwsarchief