Het laatste nieuws

 • Hakpro.nl wordt vernieuwd

  Achter de schermen is maanden gewerkt aan de meest uitgebreide webshop met horeca apparatuur van Nederland. Binnenkort gaat onze vernieuwde site live. Een inspiratiebron voor de horeca en grootkeuken.

 • Hakvoort Professional en Homint richten samen ‘restaurant’ in tijdens Horecava

  Dit jaar pakken wij samen met onze collega’s van Homint samen uit tijdens de Horecava. We bundelen onze krachten in een stand van 260 m2. Hierop realiseren wij een ‘restaurant’ met alle denkbare keukenapparatuur en een horeca interieur die de 5 trends voor 2019 combineert. Hakvoort en Homint zijn te vinden bij stand 01.460.

 • 11 nieuwe servicewagens in gebruik genomen

  De technische dienst van Hakvoort Professional draait op volle toeren. Om de plaatsings- en servicemonteurs elke dag goed op pad te sturen, zijn er 11 nieuwe bedrijfswagens aangeschaft. Onze wensen zijn door Wensink vertaald in de Mercedes Vito en Sprinter. Vandaag kreeg plaatsingsmonteur Jan Wardenier de sleutels van zijn 11de bus uitgereikt. De monteur is 33 jaar bij ons in dienst wat dit moment 3x feestelijker maakte.

 • Showroom van Hakvoort en Homint in Venlo transformeert in Experience Center

  De showroom van Hakvoort Professional en Homint in Venlo is grondig onder handen genomen. Zowel aan de binnen als buitenzijde is het pand volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Met als resultaat: Een Experience Center waar de foodprofessional inspiratie kan opdoen als het gaat om horeca-apparatuur en inrichting.

 • Nieuw: Rubbens gecombineerde warmhoudplaat

  De beste manier om gerechten optimaal warm te houden 

  Rubbens heeft een nieuw apparaat aan haar assortiment toegevoegd. Het kwaliteitsmerk heeft haar productrange uitgebreid met de WHP-2, een gecombineerde warmhoudplaat en -lamp. De warmhoudplaat is met name geschikt voor uitgifte counters. Door het innovatieve ontwerp worden borden van zowel de boven als onderzijde verwarmd. Hierdoor blijven snacks, pizza’s, broodjes, vlees en andere maaltijden op een bord op de juiste temperatuur.

Naar het nieuwsarchief