Het laatste nieuws

 • Showroom van Hakvoort en Homint in Venlo transformeert in Experience Center

  De showroom van Hakvoort Professional en Homint in Venlo is grondig onder handen genomen. Zowel aan de binnen als buitenzijde is het pand volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Met als resultaat: Een Experience Center waar de foodprofessional inspiratie kan opdoen als het gaat om horeca-apparatuur en inrichting.

 • Nieuw: Rubbens gecombineerde warmhoudplaat

  De beste manier om gerechten optimaal warm te houden 

  Rubbens heeft een nieuw apparaat aan haar assortiment toegevoegd. Het kwaliteitsmerk heeft haar productrange uitgebreid met de WHP-2, een gecombineerde warmhoudplaat en -lamp. De warmhoudplaat is met name geschikt voor uitgifte counters. Door het innovatieve ontwerp worden borden van zowel de boven als onderzijde verwarmd. Hierdoor blijven snacks, pizza’s, broodjes, vlees en andere maaltijden op een bord op de juiste temperatuur.

 • GEZOCHT: de oudste koeling van Nederland

  Win een nieuwe barkoeling met jouw oude koeling!
  Dat er barkoelingen zijn die 10 jaar meegaan verbaast koelingexpert Gamko niets… Maar het schijnt dat er nog veel oudere barkoelingen trouw hun dienst doen. Juist naar die barkoelingen is Gamko op zoek.

 • Onthulling tijdens Horecava: ViVo bakwand met transferfrituur

  Tijdens de Horecava 2017 was de ViVo bakwand een primeur in de bakwanden stand van Hakvoort Professional. Tijdens de Horecava 2018 wordt er een uitbreiding gepresenteerd: De ViVo bakwand met transferfrituur.

 • Extra afzetruimte: een must tijdens de drukke feestmaand

  Een overvolle agenda. De luxe van de feestdagen en de uitdaging voor iedere chef-kok. De horecakeuken staat in de feestmaand extra onder druk. Een strakke mise en place en een soepele, georganiseerde doorgifte is een must. Elk hoekje in de keuken zal maximaal benut moeten worden. Afzetruimte die in deze drukke dagen snel te kort schiet. Hiervoor hebben we de oplossing!

Naar het nieuwsarchief