Moretti Forni Conveyor ovens

De nieuwe Conveyor oven van Moretti Forni: een revolutie in bakken

Moretti presenteert de nieuwe T-serie. Een compleet vernieuwde serie voor multifunctioneel gebruik. De ovens staan voor hoogwaardige techniek, snelle opwarmtijden, verminderd energieverbruik van maar liefst 30 % en betrouwbaarheid. Ongeëvenaard in het tunneloven segment en voorzien van de laatste technologieën. Deze lopende band ovens hebben maar liefst 4 internationale patenten:

 

Adaptive Gas Technology

Regelt geleidelijk de modulatie van de vlam intensiteit en is direct gekoppeld aan de ingestelde oven temperatuur. Dit resulteert in een uniform bakresultaat en besparingen in het gasverbruik (uitsluitend in gasovens). 

 

Cool-Around Technology

De externe behuizing van de oven is koel dankzij de Cool-Around Technology. Koude luchtstromen tussen de buiten- en binnenwand zorgen ervoor dat de hoge temperaturen niet naar de buitenkant worden geleid. De omgevingstemperatuur wordt minimaal beïnvloed en de buitenkant van de oven blijft koeler (max. 40°C). Dit zorgt voor extra veiligheid. 

 

Dual Temperatuur Flow Technology

De boven- en onderwarmte van de oven kunnen apart geregeld worden. Hiermee kan de temperatuur op het gerecht afgestemd worden en beter in balans worden gebracht (uitsluitend T97 model). 

 

Best Flow System

De ovenkamer is zo ontworpen dat er minimale hete lucht verdwijnt bij het openen van de deur en optimaal circuleert gedurende de ovencyclus. De temperatuur in de ovenkamer blijft beter behouden wat het energieverbruik vermindert. 

 

Overige pluspunten zijn de stand-by mogelijkheid van de lopende bandsnelheid en de Smart Belt, dit is een dubbele passage van de T64E, wat zeer handig is in een kleinere ruimte. 

 

Elke Conveyor oven kan worden voorzien van het Swing In / Out System. Deze scharnierende deuren (boven de band) gaan automatisch open en dicht wanneer er een gerecht op de band staat. 

 

Deze ovens zijn naast het bakken van pizza’s ideaal voor het bereiden van diverse gerechten, zoals groenten, lasagne, spareribs, shoarma, ovensnacks, noten en broodproducten!

 

Bekijk de Moretti Forni band ovens in onze webshop.