Magnetrons en microgolfovens

Multifunctionele en efficiënte magnetrons

 

Een magnetron is uitermate geschikt voor het ontdooien, bereiden of warm houden van ieder gerecht. Met de vele verschillende mogelijkheden en functies is de magnetron een veel gebruikt keukenapparaat. Het multifunctionele keukenapparaat wordt voornamelijk gebruikt door bedrijven met een hoge omloopsnelheid. Door de hoge bereidingssnelheid kan namelijk een vlotte bediening van klanten plaatsvinden.

Afhankelijk van uw voorkeur bieden wij magnetrons met litercapaciteiten variërend van 20 tot ruim 40 liter. Iedere magnetron heeft tal van bereidingsprogramma's, die het mogelijk maken om ieder gerecht naar uw eigen wensen te bereiden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een magnetron met extra functies, zoals convectie en grill. De bediening van de magnetron geschiedt door middel van een gebruiksvriendelijke display, waarmee diverse instellingen, zoals tijd, temperatuur of de verschillende bereidingsprogramma's kunnen worden ingesteld.

 

Ook kunnen wij hoge capaciteit magnetrons leveren voor het bereiden van meerdere gerechten tegelijk. Door het keramische uitneembare tussenschap kan de magnetron twee verdiepingen verwarmen. Dit wordt veroorzaakt door de één of meerdere magnetronbuizen die het product zo gelijkmatig mogelijk verwarmen.

Het apparaat is door zijn compacte design vrijwel in iedere ruimte plaatsbaar. De magnetrons zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en zijn een uitstekende uitkomst voor het ontdooien, bereiden en warm houden van vrijwel ieder gerecht.  

Heeft u na het lezen nog vragen of wilt u meer informatie over de vele mogelijkheden, uitvoeringen en toepassingsgebieden. Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk in de webshop alle verschillende magnetrons.