CONTACTGEGEVENS

Personeelsfunctionaris

Alfons Meijer

Bij afwezigheid van Alfons kunt u vragen naar de afdeling P&O

+31 (0)527-635635
[email protected]

Bekijk alle vacatures >

MAGAZIJNMEDEWERKER MET CE RIJBEWIJS

Flexibele en zelfstandige aanpakker

Emmeloord |Fulltime

Ben jij op zoek naar een magazijnfunctie in ons distributiecentrum waarbij je naast algemene logistieke werkzaamheden flexibel ingezet wordt als chauffeur op één van onze vrachtwagens, dan zijn wij op zoek naar jou!

DIT GA JE DOEN ALS MAGAZIJNMEDEWERKER / CHAUFFEUR

Dagelijks vervoeren wij hoogwaardige horeca apparatuur vanuit ons centrale magazijn in Emmeloord naar onze tevreden klanten in heel Nederland en België. Zonder een tijdige aflevering van onze producten, staan de keukens van onze klanten stil.


Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verwerken van alle inkomende- en uitgaande goederen, veelal met gebruikmaking van interne transportmiddelen als een heftruck of een reachtruck. Je verzamelt orders en zorgt voor het georganiseerd houden van het magazijn. Ook eenvoudige montagewerkzaamheden zullen tot de werkzaamheden gaan behoren.


Als je als chauffeur wordt ingezet neem je samen met de collega’s van het magazijn de planning door. Na het inladen ga je aan de slag. Vandaag bezorg je bijvoorbeeld een gloednieuwe combisteamer bij een restaurant in Amsterdam. Bij de volgende klant lever je (project)meubilair af. Na het afleveren verricht je eenvoudige til- en/of montagewerkzaamheden. Vervolgens ga je op weg naar weer een tevreden klant.

WIJ VRAGEN

• Je bent toe aan een tweede of derde stap in jouw jonge carrière en bent in het bezit van rijbewijs CE met Code 95 of
CCV-B Beroepsgoederenvervoer 
• Je bent flexibel ingesteld en gewend de handen uit de mouwen te steken. 
• Fysieke (til) werkzaamheden zijn voor jou geen probleem.
• Je bent representatief en klantvriendelijk ingesteld. 
• Woonachtig in de buurt van Emmeloord.. 
• FE en heftruckcertificaat is geen vereiste maar wel een groot voordeel.

DIT KRIJG JE VAN ONS

• Een marktconform salaris en een pensioenregeling
• Standaard 24 vakantiedagen, uit te breiden naar maximaal 36 dagen
• Uitgebreide opleidingsmogelijkheden, zowel interne als externe opleidingen
• De lekkerste koffie! Wij zijn niet voor niets dé leverancier voor de horeca

Welkom bij Hakvoort Professional

Wij heten je van harte welkom in ons informele, open en groeiende familiebedrijf Hakvoort Professional. Ons team is betrokken en steekt de handen uit de mouwen om met de nodige passie en aandacht samen te werken aan de beste horeca- en grootkeukens van Nederland en ver daarbuiten. Dat doen we als marktleider al meer dan ruim 50 jaar. No-nonsense, zo omschrijven we onze organisatie het liefst!

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in onze keuken:

https://www.youtube.com/watch?v=RMBB-6LVjVE

Blijven ontwikkelen

Jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil. Wij bieden je de mogelijkheid om zowel interne als externe opleidingen te volgen. Hiermee kun jij je de kennis die je nodig hebt voor het uitoefenen van jouw functie eigen maken. Heb je op dit moment een studieovereenkomst bij jouw huidige werkgever? Die nemen wij graag over

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris is marktconform en zal afhankelijk zijn van jouw ervaring en kwaliteit. Iedere 21ste van de maand (of eerder indien dit in het weekend valt), ontvang je jouw salaris. Daarnaast hebben wij een uitstekende pensioenregeling en krijg je standaard 24 vakantiedagen. Bovendien kun je extra vakantiedagen opbouwen met onze atv regeling. Maak je overuren? Die kun je laten uitbetalen of opsparen voor vakantiedagen. Het aantal vakantiedagen is uit te breiden naar maximaal 36 dagen.

Laat van je horen!

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze afdeling P&O via telefoonnummer +31(0)527 635 635. Mailen kan naar [email protected]

Is solliciteren nog een stap te ver? Kom gerust eens een kopje koffie drinken en een kijkje in onze keuken nemen. Wij vertellen je graag meer over onze organisatie. Een afspraak maken is niet nodig. Iedere werkdag kun je bij ons binnen komen lopen en vragen naar de afdeling P&O. Wil je de sfeer écht kunnen proeven? Ga dan eens mee op pad met een van onze collega’s.

SOLLICITEER NU

Nieuwsgierig geworden naar onze Hakvoort familie? Dan maken wij graag kennis met jou! Verras ons met jouw motivatie en CV. Je kunt onderstaand formulier gebruiken om te solliciteren of mail jouw sollicitatie naar [email protected]

max. 1 MB in Word of PDF
Bladeren
max. 1 Mb in Word of PDF
Bladeren

VERVOLGSTAPPEN

Wat gebeurt er na je sollicitatie?1. Zodra wij jouw sollicitatie ontvangen hebben, sturen wij jou een ontvangstbevestiging. Wij nemen jouw CV in behandeling en nemen contact met je op als we aanvullende vragen hebben.2. Hebben wij passende mogelijkheden voor jou binnen onze organisatie? Dan nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek en geven wij je graag een rondleiding in één van onze vestigingen.3. Na onze kennismaking vindt er een selectie plaats en word je eventueel uitgenodigd voor een tweede gesprek waarin we dieper ingaan op de functie en jouw invulling daarvan.4. Hebben we beiden een positieve indruk? Dan doen we jou graag een voorstel! Wil je ook onderdeel worden van dit familiebedrijf? Reageer dan direct via [email protected]