Kookapparatuur

De meest moderne en veelzijdige kooklijnen

Hakvoort Professional biedt verschillende kooklijnen voor zowel de grote als kleine keuken. Naast de professionele kooklijnen behoren front cooking of drop-in apparatuur ook tot de mogelijkheden.  

ZANUSSI PROFESSIONAL 700/900-LIJN
De modulaire kookapparatuur van Zanussi is voorzien van professionele en technische eigenschappen. De kookapparatuur is voorzien van een laser precieze afwerking, verzonken bedieningsknoppen, groot- en diepgetrokken roestvrijstalen werkoppervlakken en 'zwevende' opstellingen. Door het moderne karakter en de veelzijdige samenstellingsmogelijkheden zijn de kooklijnen van Zanussi uiterst functioneel. Tevens zijn beide kooklijnen beschikbaar in elektrische en aardgas uitvoering. Zanussi biedt u honderden combinatiemogelijkheden.

De Zanussi 700-lijn
De Zanussi 700-lijn staat bekend om de 70 centimeter diepte en een stalen werkblad van 1,5 millimeter dik. De apparatuur uit de 700-lijn is ideaal voor het gebruik in kleine tot middelgrote ruimtes.
De Zanussi 900-lijn
De Zanussi 900-lijn staat bekend om de 90 centimeter diepte en een stalen werkblad van 2 millimeter dik. De bijbehorende keukenapparatuur is ideaal voor het gebruik in grote restaurants. In tegenstelling tot de 700-lijn, is de 900-lijn groter en beschikt daardoor over een hogere productiecapaciteit.

ELECTROLUX LIBERO LINE
De Electrolux Libero Line geeft invulling aan de front cooking trend. De apparatuur is eenvoudig te verplaatsen en overal inzetbaar. Uw gasten kunnen hun eigen gerecht samenstellen en toekijken hoe hun gerecht ter plaatse wordt gegrild of gebakken. Door de veelzijdige apparatuur is het mogelijk verschillende menu's, kookstijlen, prijsstellingen en hoeveelheden op één punt samen te brengen. Kies uit combi-ovens, bakplaten, contactgrills en een tal van andere kookunits. De Electrolux Libero Line wordt voornamelijk gebruikt door zelfbedieningsrestaurants.

GIGA DROP-IN APPARATUUR
De Giga drop-in apparatuur is het professionele roestvrijstalen inbouwapparatuur voor in restaurants, sportclubs of verenigingen. De inbouwapparatuur is met name geschikt voor het gebruik in beperkte ruimtes. Dit komt mede doordat er geen of weinig kastruimte nodig is. De apparatuur is vervaardigd van roestvrijstaal en voorzien van een bedieningspaneel aan de voorzijde. De Giga inbouw kooklijn wordt gecompleteerd door de uitgebreide keuze in friteuses, bakplaten, Bain-Maries en elektrische grills.

GIGA 650
De Giga 650 is de meest complete kooklijn voor een maximale capaciteit voor een klein vloeroppervlak. De Giga kooklijn is ideaal voor cafés, sportkantines en lunchrooms. De verschillende units maken de kooklijn uiterst flexibel, waardoor altijd de optimale kooklijn te realiseren is. De units zijn vervaardigd van hoogwaardig roestvrijstaal en zijn leverbaar in zowel aardgas- als elektrische uitvoering. Door de afgeronde hoeken is de kooklijn snel en eenvoudig gereinigd.

EMME 600/700-LIJN
De Emme kooklijn biedt de perfecte kookapparatuur voor professioneel en eenvoudig gebruik. De kookapparatuur is volledig vervaardigd van roestvrijstaal materiaal. Door de verscheidenheid aan units kunt u de kooklijn precies naar de eisen die uw bedrijf stelt indelen. Ten opzichte van de Zanussi kooklijn bevindt de Emme kooklijn zich door zijn eenvoud in een lagere prijsklasse. 

De Emme 600-lijn
De Emme 600-lijn staat bekend om de 60 centimeter diepte en is geschikt voor licht gebruik in vrijwel iedere keuken. Door de beperkte diepte kan het kookapparatuur zeer gemakkelijk in kleine ruimtes geplaatst worden. De Emme 600 wordt vooral gebruikt in ruimtes als restaurants, sportkantines, bistro's en bedrijfskantines.
De Emme 700-lijn
De Emme 700-lijn staat bekend om de 70 centimeter diepte en is geschikt voor een normaal tot hoog gebruik in vrijwel iedere keuken. De apparatuur uit de 700-lijn is ideaal voor het gebruik in kleine tot middelgrote ruimtes.

GIGA MARINA 700/900-LIJN
De Giga Marina kooklijn is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de beroepsscheepvaart, waaronder transportschepen, marinefregatten, privéjachten en cruiseschepen. Door de hoogwaardige kwaliteit van het roestvrijstaal is de apparatuur bestendig tegen invloed van de zeelucht. Daarnaast is het kookapparatuur voorzien van afgeronde hoeken, extra hoge spatschermen, een verstelbare schommelrek en de optioneel leverbare stootbeugels aan de voorzijde van de apparatuur.

De Giga Marina  700-lijn
De Marina 700-lijn staat bekend om de 70 centimeter diepte en wordt veel gebruikt in kleinere keukens op transportschepen en jachten. De capaciteit is afgestemd op het bereiden van maaltijden voor grote groepen van 50 tot 60 personen.
De Giga Marina  900-lijn
De Marina 900-lijn staat bekend om de 90 centimeter diepte en wordt veel gebruikt op (cruise)schepen. De capaciteit is afgestemd op het bereiden van maaltijden voor grote groepen van meer dan 60 personen. Afhankelijk van uw voorkeur is de 900-lijn ook als kooklijn te plaatsen. De samenstelling van een 900 kookeiland is specifiek maatwerk en wordt afgesteld op uw wensen.

Heeft u na het lezen nog vragen of wilt u meer weten over de verschillende kooklijnen en hun eigenschappen. De adviseurs van Hakvoort Professional helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Bekijk gelijk onze kooklijnen in de webshop.