Gamko

GAMKO KOELKASTEN

De koelkasten van Gamko staan garant voor uitstekende koelprestaties. Het innovatieve design, de energiezuinigheid en betrouwbaarheid van Gamko koelkasten maakt ze geliefd bij professionals in de horeca. Ontdek ons assortiment en bestel uw Gamo koelkast direct online. 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-64 van 64

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-64 van 64

Pagina
per pagina

BETROUWBARE KOELPRESTATIES

Met meer dan 60 jaar koeltechnische ervaring kunt u rekenen op de vertrouwde topkwaliteit van Gamko koelingen. Het gerenommeerde merk van Nederlandse bodem is wereldwijd een begrip in horecakoelingen. Gamko koelkasten staan voor kwaliteit. Het brede assortiment koelkasten wordt vandaag de dag nog steeds in eigen beheer ontworpen en geproduceerd in Etten-Leur. Die vertrouwde Nederlandse kwaliteit is wat Gamko koelkasten de keuze van kenners maakt. Door voortdurend te innoveren blijft het merk voorop lopen in de markt van drankenkoelingen. Vooral op het gebied van energiebesparing. Iedere nieuwe Gamko koelkast is energiezuiniger dan zijn voorganger. 

ONTDEK DE KWALITEIT VAN GAMKO KOELKASTEN

Als toonaangevende leverancier in horecakoelingen, mogen de koelingen van Gamko niet ontbreken in ons assortiment. Het Nederlandse A-merk is vooral bekend vanwege de Gamko barkoelingen en Gamko fustenkoelingen. Deze horeca koelkasten worden geprezen vanwege het strakke design, gebruiksgemak, uitstekende koelprestaties en energiezuinigheid. Gamko koelkasten staan voor A-kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat maakt ze graag geziene koeloplossingen in de horeca.


In ons assortiment vindt u barkoelingen en fustenkoelingen van Gamko. Beide koeloplossingen zijn een must voor achter en onder de bar. Met een fustenkoeler serveert u altijd perfect gekoeld tapbier voor de beste smaakbeleving. Serveert u ook frisdranken en bier uit de fles? Dan mag een barkoeler niet ontbreken. Deze koeling houdt al uw flesjes goed gekoeld. De glazen deuren presenteren uw dranken aantrekkelijk en laten in één oogopslag letterlijk zien wat u in huis heeft.

Waarom kenners juist voor de koeloplossingen van Gamko kiezen? Een greep uit de voordelen:  

  • Bewezen kwaliteit van Nederlandse bodem
  • Laag energieverbruik
  • Optimale koelprestaties
  • Innovatief design
  • Duurzaam geproduceerd

VANDAAG BESTELLEN, MORGEN KOELEN

De perfecte koeling gevonden? Bestel uw Gamko koelkast eenvoudig online. Alle koelingen van Gamko worden geleverd met vijf jaar garantie. Dat is de vertrouwde Nederlandse kwaliteit waarop u kunt rekenen. Ervaar die topkwaliteit nu zelf. Bestel uw koeling online. Voor 15:00 uur besteld, is morgen al gratis geleverd.

Een koelkast aanschaffen kan knap lastig zijn. Hulp nodig met uw keuze? Onze adviseurs staan zowel online als in één van onze zes showrooms voor u klaar. Iedere werkdag kunt u - zonder afspraak -langskomen in één van onze vestigingen of met ons bellen, chatten en mailen voor advies op maat.