Horeca- en projectmeubilair 

Ontdek Homint horeca- en projectmeubilair

Hakvoort Professional levert een breed assortiment aan horeca- en projectmeubilair via haar dochteronderneming Homint. Op één adres kunt u slagen voor de totaalinrichting van uw bedrijf.

 

Inrichten is mensenwerk en de adviseurs van Homint hebben daar een passie voor. In een oriënterend gesprek brengen zij uw persoonlijke wensen en ideeën in kaart. Homint kent de trends op het gebied van wand- en vloerbekleding, decor- en interieurbouw, kleurgebruik, decoraties en lichtconcepten. Deze elementen worden geïntegreerd tot één fraai interieurontwerp. U ontvangt een inrichtingsvoorstel van onze ontwerpafdeling, desgewenst voorzien van een 3D schetsontwerp of mood-board. Aan de hand van de indeling, routing en het aantal zitplaatsen vormt u zich al snel een beeld van uw nieuwe inrichting.

 

Breng gerust vrijblijvend een bezoek aan één van de ruim opgezette showrooms van de vestiging bij u in de buurt. Bekijk de vele fraaie interieurconcepten en ervaar wat stijl, decor en verlichting doen voor een inrichting.

 

Bekijk hier de brochure: Homint bedrijfsbrochure

Bezoek de website: www.homint.nl