Hakvoort Professional Academie

Samen naar succes

Goed opgeleid personeel is de sleutel naar succes. Hakvoort Professional besteedt daarom veel zorg en aandacht aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Er wordt er dan ook alles aan gedaan om de kwaliteit van de organisatie naar een hoger niveau te brengen. Medewerkers worden gedurende hun loopbaan bij Hakvoort Professional regelmatig bijgeschoold. Onze eigen 'Hakvoort Professional Academie' draagt zorg voor het structureren van de vele ontwikkelingen binnen de organisatie en het motiveren van al onze medewerkers.

Het opleidingsaanbod van de Hakvoort Professional Academie bevat de volgende activiteiten:

1.    Introductie programma
2.    Opleiding in de brede zin
3.    Interne opleidingen
4.    Maandelijkse producttrainingen
5.    Loopbaan begeleiding – carrièreplanning
6.    Speciale activiteiten


Ook hebben wij regelmatig stagiairs binnen ons bedrijf. Bij onderstaande bedrijven staan wij geregistreerd als erkend leerbedrijf:

Ecabo richt zich op MBO leerlingen voor de economisch-administratieve-, ict-, en veiligheidsberoepen.
     GOC richt zich op MBO leerlingen geschikt voor de grafische sector.
Kenteq richt zich op de 140 beroepen in de metaal en werktuigbouw, in de elektro- en installatietechniek en in de mechatronica.
Kenniscentrum Handel richt zich op MBO leerlingen  voor beroepen in de sectoren detailhandel, wonen, groothandel / internationale handel en de MITT-industrie.
SVS richt zich op werknemers in ondernemingen die zich bezighouden met professioneel schoonmaakonderhoud.
Savantis werkt voor vier verschillende sectoren: schilderen en onderhoud , afbouw, reclame, presentatie en communicatie, schoonmaak en glazenwassen.