Combisteamers Zanussi

Stomen, bakken of braden met de combisteamer

Gezond, smakelijk en eenvoudig! We onderscheiden in ons assortiment drie soorten combisteamers:


EASYSTEAM combisteamer
De bereiding van gerechten geschiedt door middel van hetelucht/stoom vanuit een stoomboiler. De vochtigheidsgraadbediening is gebaseerd op de By-pass technologie. Hierdoor kunt u de temperatuur- en vochtigheidsinstellingen op uw eigen wensen afstellen. De combisteamer beschikt over een automatisch kalksignaleringssysteem.

Speciale functies:
·   Pauzeknop dient voor een tussentijdse onderbreking
·   Regenereren op bord (voorgeprogrammeerde cyclus, voor bijvoorbeeld  regenereren van  menu's).
·   Cook & Hold (ideaal voor grote gerechten en langdurige bereidingen).
·   HACCP uitdraai via een lokale printer of geïntegreerd PC netwerk.
·   Automatische reinigingscyclus.
·   ½ ventilatorsnelheid.
·   ½ vermogen.
·   ECO- delta (speciaal voor het bereiden van grote stukken vlees).
·   Bediening van luchtuitlaat in de bereidingskamer.

EASYPLUS convectie-oven
De bereiding van gerechten geschiedt door middel van directe stoom. De warmtewisselaar en het gas in de ovenruimte garanderen een minimaal gas verbruik en lage schadelijke emissies. De convectie-oven beschikt over een automatisch reinigingssysteem.

Speciale functies:
·    Cook & Hold: ideaal voor grote gerechten en langdurige bereidingen.
·    HACCP uitdraai via een lokale printer of geïntegreerd PC-netwerk.
·    Automatische reinigingscyclus.
·    Bediening van de uitlaatklep in de bereidingskamer.

EASYSTEAMPLUS combisteamers
De Steamer beschikt over zowel stoom- als convectie bereiding vanuit een stoomboiler. Deze functie kan ook gecombineerd worden. Door middel van de Lambda sensor meet de combisteamer de daadwerkelijke vochtigheid van het gerecht en past de bereidingstemperatuur daarop aan. Uiteraard kunt u deze instellingen ook zelf instellen. Door de speciale vorm van de schoep, het cilinder vormige onderdeel van de ventilator, bereikt de hete lucht het gehele gerecht. Daarnaast beschikt de EasySteamPlus over een uniek bedieningspaneel met touchline.

De speciale functies komen overeen met de functies van de combisteamer. Alleen beschikt de EasySteamPlus over het unieke bedieningspaneel met touchline.

Bedieningspaneel TOUCHLINE
Met de drie intuïtieve touchline bereidingsstanden: automatisch, programma's en handmatig, wordt het gebruik van de combisteamer u nog makkelijker gemaakt. De unieke functie zorg ervoor dat één simpele aanraking voldoende is om de meest smakelijke maaltijd te bereiden. Ook gaat hij ingewikkelde bereidingen niet uit de weg.  

Kiest u voor 'automatisch', dan zal de steamer u van alle gemakken voorzien. De oven herkent het product en bepaalt vervolgens de exacte bereidingswijze en kooktechniek. De bereidingsstand 'programma's' biedt u de mogelijkheid uw eigen recepten op te slaan en later met één druk op de knop te herhalen. Voor de ervaren chef biedt de touchline de bereidingsstand 'handmatig'. Iedere seconde wordt optimaal benut, de steamer checkt 10 keer per seconde en reguleert constant de oven tijdens het kookproces (temperatuur oven, stoomniveau, kerntemperatuur, etc.) op basis van de ingestelde waarden.

De multifunctionele combisteamers van Zanussi, voornamelijk gebruikt door grootschalige restaurants en cateringbedrijven, garanderen gebruiksgemak,veiligheid tijdens het koken en de hoogste voedselkwaliteit!

Heeft u na het lezen nog vragen of wilt u meer informatie over de verschillende combisteamers. Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier al onze combisteamers en ovens in de webshop.