Verzending en betaling

Snel en eenvoudig winkelen in onze webshop

Verzending van uw bestelling
Aan het afrekenproces van de website kunt u uw voorkeur in verzendwijze en betaalmethode aangeven. In veel gevallen is het mogelijk uw bestelling kosteloos af te halen op de vestiging. Dit bespaart u de verzendkosten. Wanneer u niet in staat bent het product zelf af te halen, kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. Wanneer uw bestelling is ontvangen nemen wij altijd contact met u op om een afleverdag te bespreken.
 

Orderbedrag Verzendkosten Nederland
Kleiner dan €750 €10
Groter dan €750 Gratis verzonden

  
Verzendkosten via pakketdienst voor België en buitenland wijken hiervan af en worden tijdens het afrekenproces weergeven, nog voordat u de bestelling definitief maakt. Voor zware artikelen of grote afmetingen kan achteraf een toeslag berekend worden. Ook voor verzending naar de waddeneilanden wordt een toeslag berekend.


Betaling
Klik vervolgens op 'betaling' om te betalen. Wanneer u heeft gekozen voor 'iDEAL' wordt u automatisch doorgelinked naar het betalingssysteem iDEAL. IDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Voor het betalen met iDEAL rekenen wij geen extra kosten.

 

Tevens is ook overboeken per bank en PayPal mogelijk.

 

Garantie
Alle nieuwe producten worden geleverd inclusief  garantie. Hakvoort Professional is onder geen enkele omstandigheid verantwoordelijk voor lichamelijke of materiële schade, onder welke omstandigheden dan ook. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden. Voor aanvullende informatie over de garantie van producten kunt u contact met ons opnemen.

Bestelling retourneren
Wij doen er alles aan om de onderdelen met zoveel mogelijke informatie te tonen op internet, maar het kan desondanks voorkomen dat u een onderdeel niet juist heeft besteld of dat wij een onjuiste levering uitleveren.

Een onderdeel kan in sommige gevallen geretourneerd worden indien de wet Kopen op Afstand van toepassing is. De volgende zaken zijn dan van belang:  

De wet Kopen op Afstand is bedoeld voor transacties tussen consumenten en bedrijven. Bij zakelijke bestellingen kan hier geen beroep op worden gedaan. Neem vooraf altijd contact met ons op, het kan namelijk voorkomen dat er door de fabrikant een productwijziging is geweest, en dat het geleverde product wel juist is.

 Voorwaarden

 1. Het te retourneren product moet in originele verpakking worden geretourneerd;
 2. Geretourneerde bestellingen worden niet teruggenomen indien:
 a. Ze gebruikt zijn
 b. Ze beschadigd zijn
 c. Speciaal voor u zijn gemaakt
 d. Speciaal voor u zijn besteld
 
Condities

1. Retour te zenden bestellingen moeten binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling worden gemeld. Dit kan per e-mail of telefoon.
2. De te retourneren bestelling moet binnen 7 werkdagen na aanmelding van de retour aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn;
3. De retourzending moet zijn voorzien van een retourbon welke volledige ingevuld dient te zijn;
4. De retourzending dient te worden verstuurd naar: Hakvoort Professional, Platinaweg 21 8304 BC Emmeloord
5. De retourzending dient voldoende te zijn gefrankeerd.

 

Frankeren

De kosten voor het retour zenden komen voor eigen rekening, tenzij anders is overeengekomen. U dient retouren te allen tijde voldoende te frankeren, anders worden ze niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Het risico van de retourzending ligt bij degene die de zending retourneert.

Verwerking en terugbetaling

Zodra de onderdelen zijn ontvangen en verwerkt, wordt het bijbehorende bedrag zo spoedig mogelijk op uw rekening teruggestort. De verzendkosten van de oorspronkelijke zending worden niet teruggestort tenzij anders is overeengekomen.